Thursday, September 29, 2011

Hot And Mega Giveaway By Amni and Fatimah

ASSALAMUALAIKUM SEMUA..

Tetibe rajin pulakk dh nak buat GA berbagaii kan . Yang contest I am a new blogger tu dah dibatalkan atas sebab2 yang tertentu . Jadi , amni muncul dgn GA terbaru !! Wuuu!!! yang bestnye , di sponserrrr~



Itulah banner nye . ni link banner :

http://3.bp.blogspot.com/-7QzxIH97oro/TmrsD4NFo_I/AAAAAAAAANk/JBiXy1KFY8M/s1600/untuk+GA.png

Syarat- Syarat :

1 ) Follow Blog Amni Nizzatul Alia Fatimah Azzarah

2 ) letak link entri GA korang kat entry Ini 

3 ) Like Fanpage CiMinniy & Fatimah Azzarah Blog

4 ) Letak Banner Dalam Post ( Wajib )

5 ) Tag 2 Orang Kawan Bloggers ( Pastikan Mereka Tahu )

6 ) Pemilihan akan diadili oleh kami menggunakan Random.org

9 ) Tarikh tutup 31/10/2011 


Hadiah Dia Sangat Lumayan Gila :




*  2x slimming voucher by My FeltHouse

*  header 2X and template 2x by Hazani and amni

* 1x top/dress by Korean Darsha

doodle (1 boy , 1 girl ) by hazani and Izzat

edit full blog,template denim by Alia Afifah

url blocquote by Ace Sya

top-up RM10 by Nurul Basyirah 

simple header transparent by Syasya

sidebar image by Anisah

* Edit full blog by Farah ( 1 boy , 1 girl )

* Topup RM 5 1x by Farah

* Inner 2-Tone Ayunar and match pashmina by Ayunar


* 1x header by Fatimah Azzarah 

Okey..! Itu sahaja Sponsor buat masa ini..!
Sesiapa nak sponsor dengan ikhlas boleh pergi ke SINI atau SINI..!

Okey..! Selamat Mencuba..! :) 

JOIN LAH RAMAI - RAMAI !!!

P/S : Mintak tolong like semua pages sponser ( yang disediakan link ) dan tolong copy semua sponsers dan letakkan dalam entry ( UPDATE : 21/09/2011)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
.

GA : Cik Bambam! Saya nak ole-ole!!

Bermula hari ini.. bermula lar keberangkatan saya untuk bercuti.. so mesti akan beli souvenir untuk kawan-kawan dan alang-alang boleh lar beli lebih sikit untuk jadi Giveaway!! Korang kalau nak jugak souvenir nie.. Boleh lar join GA Cik Bambam nie.. Ohhh..tempatnya adalah luar dari Malaysia! ^^,

Syarat-syaratnya adalah!
1. Letak header di bawah ini sebagai banner GA..
2. Follow atau tidak itu terpulang.. Just keep updating for the winners entry sudah lar! =)
3. Tidak perlu tag member.. but kalau nak keep inform to others.. is pleasure! heheheheh..
4. and last! Tinggalkan link entry anda di sini..!! =)
Itu sahaja! Pukul 4.30 pagi baru buat entry GA nie u olls.. hehehehe.. Cik Otomen nak terbang dah nie! Buh-Byeeeee!!
 
 
 
 
http://bambam-addicted.blogspot.com/2011/09/ga-cik-bambam-saya-nak-ole-ole.html
 
 
.

First GiveAway!




Ok . Seperti yang aku cakap , aku nak buat contest untuk korang . So , here it is Bunny My first blog contest ever .

Syarat - Syaratnya :

1.  Follow Blog Summer (kalau tak nak pun tak pe . Tak paksa :)

2. Buat satu entry yang bertajuk : "First GiveAway by Summer".
3 . Tempek Banner di atas dalam entry tersebut.
4. Send link tersebut ke ruang Comment Entry Ini.

Dateline : 30 September 2011 27 October 2011

Hadiah akan diberi kepada 3 blogger dengan post terbaik dan okay lah, memandangkan Summer seorang yang kaya-raya baik hati,  RM 5 akan diberikan kepada blogger  5 blogger yang bertuah! hadiah untuk 3 entry terbaik tu? SURPRISE!
 
 
 
 
 
 
 
.

First lucky draw Aten

Actually this is my first time buat mende ni,hehe.Neves kaklohhh !Sebab tak tahu ada orang nak join ke tidakk,hee.Sape yang singgah blog Aten ni sudi-sudilah join erkk dear.Aten nak bagi header,topup dengan doodle free je.Tak susahh kan ? hee.Actually dah lama berniat nak buat tapi masa tu tak reti sangat nak buat doodle.Sekarang bukan pro,tapi reti cket-cket jah.Nampaklah rupa doodle tuh.haha.Topup nak kasi lahh sket sebab dapat duit raya kan.haha.Baik betul hati Aten kan ? :D

Oke stop membebel.Kalau nak join First Lucky Draw Aten ni,step dia as usual,kacang je.Tutup mata pun boleyh buat lahh, :)

UPDATES TERBARU ! :)

Aten nak tambah syarat boleyh ? hihi.
Miera volunteer untuk sponsor topup.Alhamdulillah.Maknanya bertambah lagilahh hadiah nye.So korang sila follow blog Miera sekali tauu :)

 Akak Tengku setuju untuk bergabung dengan Aten untuk buat GA ni.Akak Tengku nak sponsor hadiah.Hadiah ape ? Of cos lahh doodle nye yang comey lotey-lotey (:.So,korang dikehendaki follow blog akak Tengku sekali and like page ni sekali.Terima kasih.

Syarat yang memang dah ada ini.Buat jugak tauu,hihi

01 . Follow my blog.Untuk menyenangkan korang kan.Nanti tak tahu pulak sape yang menang kan ? Tak nak tape,Aten tak paksa pun,hihi.
02 . LIKE sini.Terima kasih.
03 . Buat satu entry bertajuk " First Lucky Draw Aten "
04 . Copy banner buruk dekat bawah ni dan link kan ke entry ni ye sayang.


05 . Tag kawan korang.At least sorang and make sure dia tahu :)
06 . Kalau nak tengok doodle buatan Aten,klik sini
07 . Tinggalkan link anda di ruangan komen

itu aje yahh :)

Oke semua pemenang akan dapat topup,header,doodles dari Aten sendiri ekk dan jugak doodle dari akak Tengku.Aten buat lama Lucky Draw ni sebab adalah lebeyh masa sikit untuk Aten buat doodle and header semua kan.Berapa orang pemenang akan diberitahu kemudian ye.Tengok macam mana sambutan yang Aten dapat,hihi.Lagi ramai join,insyaAllah lagi banyak bilangan pemenang yang Aten akan pilih.Kalau sorang pun join,Aten akan tetap teruskan.Dont worry ya !

Tarikh :
07 Sept - 07 Oct
 
 
 
 
 
 
 
 
 
.

Angry Birds Giveaway By Spanar Buruk

Hai hai hai..Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera kepada semua..
Hola-hola tengah buat pe tu semua..
Hari ni spanar ada buah tangan special untuk kawan2 spanar..
Mesti ramai yang rindu kat spanar kan?..
Biasa la,ai kan retis bertempiaran hehehehe..


Kali ini dengan kehadiran buah tangan spanar,
sedikit sebanyak dapat ubatkan rindu korang pada spanar..
Jom chekidout buah tangan spanar kali ini..


Angry Birds Giveaway By Spanar Buruk





Ada rasa nak join tak?..Macam best je kan?..Tol tak tol tak..
Korang baca je tajuk,mesti nak join kan..
Kepada sesapa yg berminat nak join,jom kita check 1 persatu terma dan syarat..
Mesti nak kena ada syarat..Kalau tak de syarat,baik tak pyah buat giveaway..

TERMA & SYARAT:

Mesti ada blog untuk buat entry,kalau teda blog korang tengok je la ye..

Mesti letak tajuk "Angry Birds Giveaway By Spanar Buruk"..

Mesti letak banner yang tak berapa cumel ni dalam entry korang..

Tiada paksaan untuk follow ke apa..Nak follow,follow je..
Kalau tak mau pun takpe..
Tapi korang kena la amik inisiatif sendiri macam mana 
nak tau update tentang giveaway ni k..
Contoh macam letak banner kat sidebar ke,
letak link blog spanar dalam bloglist korang ke..

Spanar nak korang buat entry tentang giveaway ni ringkas je,
senang tak serabut kepala spanar nak baca..
Kalau ada buat pnjang,spanar otomatik rejek je..


Tinggalkan entry yg telah anda buat tu ke entry ni k..Nanti spanar nak terjah..
Klau tak tinggal,acane spanar nk tgk kan?..


Giveaway ni akan tamat pada 28 Oktober 2011..


Pemenang dipilih berdasarkan kreativiti sampai boleh 
tarik perhatian spanar nak baca byk kali..hehehehe..


Hadiah Angry Birds yg spanar nak bagi ada 5,jadi ada 
5 pemenang kesemuanya..
Tiada no 1,2 atau 3..Dan tak boleh pilih hadiah..

Jadi cepat2 jom join..sambil spanar buat giveaway,
sambil tu spanar boleh eratkan ukhwah antara blogger kan..







.