Tuesday, November 1, 2011

1st SEGMEN - GIVEAWAY by Double'S


dengan rasa rendah dirinya ingin gue kabarkan bahawa gue ingin menganjurkan 
Segmen GIVEAWAY bersama Double'S


Walaupun gue hanya mempunya visitor & follower yang ciput, xsetanding dengan bloggers yang hebat di luar sana..namun gue telah bertekad untuk memberikan 5 item kepada mereka yang sudi visit blog gue nih.

dipendekkan cerita, mari kita tengok cara2 nak join segmen nih..
bagi yg selalu join segmen2 cmnih, mesti dorang dah fasih dah dengan apa yg kena buat kan??
hehehehe..

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Cara penyertaan :
1- korang mestilah WARGANEGARA MALAYSIA *susah nak pos kalau bkn w/negara*
2 - wajib FOLLOW blog kite ni.. 
3 - tampal banner blog gue kt blog korang..
4 - create 1 entry bertajuk segmen GIVEAWAY bersama Double'S *tiada had patah perkataan*
    - wajib tepek banner segmen dalam entry korang tuh
    - ceritakan dari mana korang tw pasal blog Double'S nih & sila berikan komen/cadangan anda mengenai blog gue yang xsemenggah nih..
5 - Dah siap, letak link entry korang kt ruangan komen..
6 - Letakkan link blog anda di dalam ruangan footprint untuk exchange link
7 - Tag sekurang-kurangnya 2 orang, tapi nak lebih pon boley.. *pastikan dorang tw dorang telah di tag
6 - tarikh tutup penyertaan adalah pada 13 November 2011
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Gift untuk digiveaway :
1 - Bookmarks (1 pcs)
2 - Photo keychain (1pcs)
3 - Photo fridge magnet (2pcs)
4 - HP strap (1pcs)
* jenis/bilangan gift mungkin akan bertambah bergantung kepada perkembangan ekonomi kemurahan hati penganjur.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Pemilihan penerima giveaway : *tiada pemenang kerana semua peserta dianggap pemenang
Nama peserta akan dicabut secara undian, so hanya yang bertuah akan menerima giveaway ini. 
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++


ok, itu je langkah2nya..xsusah kan??
walaupon gift2 untuk di giveawaykan tu xla seberapa..gue harap korang sudi2kanlah join segmen ni yea.. kerana niat gue lebih kepada mengenali lebih ramai bloggers di luar sana..


~~~~~~~~~~~S.E.K.I.A.N~~~~~~~~~~~~
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
.

CONTEST: AKU & PURSE dari PURSE LOVERS ONLINE!


CONTEST: AKU & PURSE 
dari PURSE LOVERS ONLINE!


1-NOV-2011 hingga 1-DIS-2011

#LIKE TERBANYAK
#PALING CANTIK
#LUCKY DRAW

CARA PERTANDINGAN:

LIKE PAGE PURSE LOVERS ONLINE DI FACEBOOK
AMBIL GAMBAR ANDA & PURSE - KREATIVI SENDIRI
HANTARKAN KEPADA dian_dahlia15@yahoo.com DENGAN SUBJECT "PLO CONTEST"
SERTAKAN NAMA & LINK FACEBOOK/BLOG KALAU ADA
PLO AKAN UPLOADKAN GAMBAR PESERTA DI DALAM 1 FOLDER
KUMPULKAN LIKE SEBANYAK MUNGKIN
JUMLAH LIKE HANYA DIKIRA DARI PAGE PURSE LOVERS ONLINE SAHAJA!

GAMBAR DIADILI BERDASARKAN:
#LIKE TERBANYAK
- nama pun like terbanyak, jadi siapa paling banyak LIKE akan menang!

#PALING CANTIK!
- 100% pilihan juri. gambar yang paling cantik, menarik yang mampu memikat hati juri, layak menang!


HADIAH:
#LIKE TERBANYAK!
1XPURSE DARI PLO

#PALING CANTIK!
1XPURSE DARI PLO

#LUCKY DRAW!
FREE POSTAGE DARI PLO


P/S- SEMUA FANS YANG LIKE PAGE PURSE LOVERS ONLINE SECARA AUTOMATIC BERPELUANG MEMENANGI HADIAH DARI #LUCKY DRAW!

APA TUNGGU LAGI! HANTARKAN GAMBAR ANDA & PURSE!
*tak kisah purse beli kat mana-mana. :))

TARIKH TUTUP: 1 DIS 2011








http://purseloversonline.blogspot.com/2011/10/contest-aku-purse-dari-purse-lovers.html




"SweeT Mem0rieS ConTest by Mimie"

dengan lafaz bismillah..sy mulakan c0ntest sy yang pertama kalinye ^_^
walaupun blog sy ni tak ramai follower, sy tetap nak teruskan c0ntest ni jugak
dan jangan risau..jika tak ramai yang join pun, sy tetap akan teruskan juga keyh~

sy akan pilih 3 orang pemenang sahaja





 
syarat-syarat nya;

1) follow blog sy ni (untuk memudahkan k0rang nak tahu siapa pemenangnye)

2) buat 1 entry bertajuk "SweeT Mem0rieS ConTest by Mimie"

3) letakkan banner kat atas tu pada entry dan juga sidebar korang
dan link back pada entry ini keyh..*harusss*

4) upload 1 keping gambar korang yang k0rang rasa ia adalah  kenangan yang terindah bagi korang..
tak kisah la dengan suami/isteri/anak/pakwe/makwe..dll

5) 1 keping gambar sahaja untuk 1 entry..

6) di bawah gambar tersebut, sila nyatakan apa saat² manis gambar tersebut..
maksudnya bagitahu la apa cerita disebalik gambar  tersebut ke keyh~

7) last skali..tinggalkan link korang kat entry ni 0keyh~

itu je..senang kan ^_^

hadiah dia??...
*
*
*



hmmm..c0mel kan (^_^*)
*hadiah akan dipilih secara rand0m oleh saya kepada pemenang²*
tunggu apa lagi..ajak la kawan² join..untuk memeriahkan c0ntest nih..

tarikh tutup adalah pada 25hb N0vember 2011 18/11/2011 sebelum 5ptg
*diawalkan atas sebab² tertentu









.

Mega Giveaway - Mehlah Kritik Kalau Berani.

Assalamualaikum.

First of all, aku panggil benda ini giveaway dan bukan contest sebab kalau contest tu bunyi macamlah aku ni bagus - bagus sangat nak buat contest kan. HAHA. Giveaway bunyinya lebih muhibbah gitu. Walaupun niat sebenar nak poyo, tapi telah terselindung oleh perkataan Giveaway yang macam good - good aje kan kan? HAHA.

Enough membebel. Maka dengan ini aku merasmikan dan melancarkan Mega Giveaway - Mehlah Kritik Kalau Berani. (Gangstar pulak aku rasa tajuknya. Tak apalah. Kami gangstar yang cantik. HAHA)

Syarat - syarat penyertaan :

1. Engkau mestilah mempunyai blog.
2. Engkau mestilah follower blog ini.
3. Engkau mestilah warganegara Malaysia (HAHA)
4. Engkau mestilah suka mandi pagi. (KEHKEH guraulah gurau!)


Cara - cara menyertai :

1. Buat satu entry yang bertajuk "Mega Giveaway CPB : Mehlah Kritik Kalau Berani"
2. Copy paste banner di atas dan linkkan ke entry ini.
3. Selepas itu kritiklah blog .geek in the pink. ini sesuka hati. Tetapi pastikan kritikan engkau orang adalah kritikan yang membina. Janganlah hentam teruk - teruk sangat. Nanti aku nangis. HAHA.
4. Namakan satu entry dari blog .geek in the pink. yang engkau paling suka.
5. Tag 2 orang blogger lain yang engkau rasa sungguh dipercayai untuk menyertai giveaway ini. KENAPA? Sebab, andai kata blogger yang engkau tag itu menang (Tak kiralah hadiah keberapa pun) maka engkau akan menerima hadiah yang sama seperti blogger yang menang tu. Dan blogger yang engkau tag tu kenalah tau yang mereka sedang ditag ye. HEHE.

Contoh : Farid Kamil join giveaway ni dan telah men-tag dua blogger lain iaitu Pierre Andre dan Fahrin Ahmad. Fahrin Ahmad telah memenangi tempat kedua berupa Body Butter Strawberry The Body Shop (Contohnya) maka Farid Kamil juga akan turut memenangi Body Butter Strawberry The Body Shop. Yayyyy cool kan?

6. Linkkan entry engkau orang di ruangan komen entry ini!

Alamak teramat mudahkan? Senang sangat sampaikan kalau pejam mata pun boleh buat. Pejam mata sebelahlah, sebelah lagi buka. HAHA.

Tarikh tutup giveaway adalah pada 30 November 2011.

So, apa tunggu lagi?Mehlah join ramai - ramai. Yayyyyyy!

# Sebarang peraturan adalah tertakluk kepada sebarang perubahan semasa. Aku berhak menarik balik hadiah dan menukarkan hadiah dengan mana - mana barangan yang sama nilai atau lebih tinggi nilai dari nilai barang sedia ada. Keputusan pemenang dipilih berdasarkan entry yang paling kreatif, membina dan cara penghasilan entry (Presenting) yang unik. Keputusan adalah muktamad. Sebarang demonstrasi jalanan adalah salah disisi undang - undang dan tidak akan di layan.
Hadiah - hadiahnya masyaAllah teramatlah berbaloi - baloi. Nilai hadiah is more than RM500! Kalau nak usha hadiah boleh usha dekat SINI.

Ecehwahhhh! HAHAHA.





http://puterihati.blogspot.com/2011/10/mega-giveaway-mehlah-kritik-kalau.html



.

OHSEEMM GIVEAWAY by FAQIHAH, AIN, SCHA

Hello Mello semua! Amacam? How are you? Sihat or tak? Hehe. Kihah, Ain dan Scha dah bersepakat nak buat Giveaway. Hehe. Actually, perkara ni dah lama bincang. 1 bulan sebelum contest ni berlangsung, kami dah berbincang dan mencari sponser.

Yeah! Alhamulillah, ada banyak yang sponser. Tetapi, Ain dan Scha banyak dapat sponser blog designing. Huhu. Kihah pulak banyak barang. blog designing kurang. hehe. Bersyukurr sangat sebab ada sponser. Thanks A LOT To you all! :>

http://i1227.photobucket.com/albums/ee434/Faqihah_Husni/BANNERGA3.png

Syarat-Syarat Penyertaan :>
  • Mesti ada blog dan warganegara MALAYSIA
  • Wajib follow blog FaqihahAinScha untuk mengetahui perkembangan dari semasa ke semasa
  • Like page SchaAinFaqihah.
  • Hanya Lelaki dan Perempuan SAHAJA :>
  • Buat satu entry yang bertajuk "OHSEEEM Giveaway by Faqihah, Scha, Ain".
  • Ikut suka korang nak buat entry panjang or pendek. Letak banner contest. Linkkan terus ke blog Faqihah (jika korang dari blog Kihah) atau Scha (jika korang dari blog Scha) atau Ain (Jika korang dari blog Ain)
  • Dah buat entry? Okay. Kalau dah, copy link tu dan pastekan anda link tersebut di blog Faqihah (jika korang dari blog Kihah) atau Scha (jika korang dari blog Scha) atau Ain (jika korang dari blog Ain) di RUANGAN COMMENT.
  • Tag 1 orang atau LEBIH. Makesure diorang tahu OK. :)
  • Disunatkan follow blog/like page sponser di SINI. hehe. Sunat :) 
Nak tengok hadiah dia tak? Hadiah semua best-best. Sumpah tak tipu! Kihah pun jeles tau tak. Aww ~ Tengok SINI


HADIAH GIVEAWAY

TOPUP RM30 x1
TOPUP RM20 x1
TOPUP RM10 x1

Shawl x1


Keychain Angry Birds x3

Coklat 35 Cavity x1


Chocolate Berblut untuk 4 Pemenang

Sponser Header http://nasyasolleh.blogspot.com/
Aida ( Edited Picture ) www.shelookslikemeandilooklikeher.blogspot.com
Athirah (Header) http://l0llip0pzgurls.blogspot.com/
Eireen ( Assalamualaikum setiap entry )http://nazreenrahlog.blogspot.com/
Ellisa (Header) http://elisyafiqahh.blogspot.com/
Aisyah (Doodle)http://dialadybloggerlah.blogspot.com/
NeeSha ( Edit Template/Header ) http://d-a-n-c-i-n-g-p-a-n-d-a.blogspot.com/
Fatin Roziana ( Header ) http://lovelifelicous.blogspot.com/
Adira Jamal (Edit Template) http://www.amigomvp.blogspot.com/
Syafiqah Muttalib(Cursor/Welcome image) www.icanbeawsome.co.cc/and http://chocobunch.blogspot.com/
Edit blog 1 denim and 1 blogskin : Farah GCK http://www.farah-taufikh.co.cc/
Nur Allisya : Edit blog denim andhttp://superdupercoolawesome.blogspot.com//
sis aini amirah : washed denim edit  http://0uhbucuk.blogspot.com/
Header x2 by Hafizah Fitrah :http://hafizahnaminlovestory.blogspot.com/
header by Aina Hanani : http://izzatiaqilah.blogspot.com/
Nurul Hidayah : Edit Blog & header : http://eyra-love-angrybird.blogspot.com/
Eyra : header x2 http://pinkgurlz-dayah99.blogspot.com/
Aisyah gema hadi : header x3 
http://ini-blogsye.blogspot.com/







Amacam? Kihah nak Purse, Handbag, Keychain dengan Coklat tu. Geraam! Hehe. Korang nak tak? Jom lah join ramai-ramai! Kot-kotlah korang menang. Kami pilih melalui random.org. Jangan risau okay. Hehe. Okaylah. Harap-harap ramailah yang join. Hehe. Okaylah Wassalam.






http://faqihahhusni.blogspot.com/2011/10/ohseemm-giveaway-by-faqihah-ain-scha.html



.

Contest Blog Saya Terbaikkk!

Assalamualaikum, readers!


Malam ni nak update pasal contest. Mwahaha, Aina bukan nak join contest, okay. Aina nak buad contest. Macam yg korg tahu, bila Aina buad contest, Aina takkan berseorangan haha. Partner Aina untuk kali ni ialah Rabiatul ;] Cantik kan nama dia? So, ni syarat2 kalau nak join contest.
1. Warganegara Malaysia #supaya sng nak post hadiah

2. Mesti ada blog #kalau tak ada, sign up cepat

3. Wajib follow blog Aina dan Rabiatul #bukan gila followers tapi untuk tahu perkembangan terkini

4. Yang boleh join ialah kaum Adam dan kaum Hawa #lelaki dan perempuan

5. Buad satu entry bertajuk "Contest Blog Saya Terbaikkk! by Aina dan Rabiatul"

6. Dalam entry tu, tempekkan banner yg ada kat atas skali tu dan linkkan kat url contest ni

7. Tag 3 org atau lebih dan pastikan dorg tahu

8. Lepas buat entry tu, copy url entry korg n then paste kat ruang comment entry contest Aina. Link mcm ni "ainamarsya.blogspot.com" takkan diterima dan automatic direject ;D

9. Contest bermula dari 22 Oktober 2011 sehingga 22 November 2011

Okay, nak snarai hadiah tak? Nahh, :

1. Owl Necklace
2.  Owl Necklace
3. Owl Necklace

Okay, tu hadiah utama lah ~ Hadiah saguhati malas nak letak ;P Btw, hadiah utama kt atas ni Aina sendiri yg sponsor, k! So, apalagi? Joinlah cepat!
 
 
 
 
 
 
 
http://ainaitumarsya.blogspot.com/2011/10/contest-blog-saya-terbaikkk.html
 
 
 
 
.

Contest Anakku Berfotogenik

As Salam semua

jom join ramai-ramai

Contest Anakku Berfotogenik



Apa yang perlu dibuat?

hantarlah gambar anak atau anak sedara korang tu yang sedang bergambar

senang sajakan

so, setiap contest ada syaratnya..iyea tak?

syaratnya mudah saja.

1) kenalah follow blog ini.... InsyaALLAH, blog korang akan difollow balik.

2) Copy dan Paste tagline (gambar anak dara dan teruna) kat atas tu dan letaklah kat entry contest korang. jangan lupa linkkan sekali erkh.

3) Bagitahulah nama anak dan nama ibu/ayah yer.. umur anak juga

4) korang mestilah tag kawan-kawan korang...lagi ramai lagilah meriah...sekurang-kurangnya dua orang.

dah setel?

hantarlah komen kat entry contest ini

T/Tutup : 11/11/11 (cantik nombornya)

hadiah???

MISTERI


Pemilihan Pemenang??

MR RANDOM



















.

Tuesday, October 18, 2011

Angry Bird Keychain Giveaway By Lulu Caldina

~klik untuk tumbesaran dan melihat betapa comelnya keychain  itu~


Jom kita ber-giveaway....
Sekarang ni memang dah jadi wabak angry bird ni.. Ramai dah asyik jer nak kenakan babi hijau tu..
Kalau angry bird rio lak, sibuk nak kenakan monyet dan sangkar burung tu..
Selalunya bila dah main, masa pun bergerak dengan pantas..
Bila ke kedai buku baru-baru ni, lulu sangat tertarik dengan keychain angry bird ni..
Dah lah cute, semua warna angry bird tu ada..
So, terfikir nak buat giveaway lah kan..
Sebab lulu dah ambik yang warna biru.. yang lain buat korang lah..



Apa yang perlu dilakukan untuk memiliki keychain ni?
  1. Ambik banner kat atas, beserta link dan buat entri dengan tajuk
    "Angry Bird Keychain Giveaway By Lulu Caldina"
  2. Dah siap, tinggalkan URL link entri kat ruangan komen.
  3. Tarikh Tutup : 18 Oktober 2011.. 2 Petang.


4 Orang bertuah akan memenangi 1 angry bird keychain setiap seorang, yang mana pemenang akan ditentukan dengan random.org.. Dengan syarat yang mudah, tolonglah jangan tinggalkan link kat komen tu berkali-kali yer.. naik pening tengok nanti :)









http://lulu-pages.blogspot.com/2011/10/angry-bird-keychain-giveaway-by-lulu.html




.

Thursday, September 29, 2011

Hot And Mega Giveaway By Amni and Fatimah

ASSALAMUALAIKUM SEMUA..

Tetibe rajin pulakk dh nak buat GA berbagaii kan . Yang contest I am a new blogger tu dah dibatalkan atas sebab2 yang tertentu . Jadi , amni muncul dgn GA terbaru !! Wuuu!!! yang bestnye , di sponserrrr~



Itulah banner nye . ni link banner :

http://3.bp.blogspot.com/-7QzxIH97oro/TmrsD4NFo_I/AAAAAAAAANk/JBiXy1KFY8M/s1600/untuk+GA.png

Syarat- Syarat :

1 ) Follow Blog Amni Nizzatul Alia Fatimah Azzarah

2 ) letak link entri GA korang kat entry Ini 

3 ) Like Fanpage CiMinniy & Fatimah Azzarah Blog

4 ) Letak Banner Dalam Post ( Wajib )

5 ) Tag 2 Orang Kawan Bloggers ( Pastikan Mereka Tahu )

6 ) Pemilihan akan diadili oleh kami menggunakan Random.org

9 ) Tarikh tutup 31/10/2011 


Hadiah Dia Sangat Lumayan Gila :




*  2x slimming voucher by My FeltHouse

*  header 2X and template 2x by Hazani and amni

* 1x top/dress by Korean Darsha

doodle (1 boy , 1 girl ) by hazani and Izzat

edit full blog,template denim by Alia Afifah

url blocquote by Ace Sya

top-up RM10 by Nurul Basyirah 

simple header transparent by Syasya

sidebar image by Anisah

* Edit full blog by Farah ( 1 boy , 1 girl )

* Topup RM 5 1x by Farah

* Inner 2-Tone Ayunar and match pashmina by Ayunar


* 1x header by Fatimah Azzarah 

Okey..! Itu sahaja Sponsor buat masa ini..!
Sesiapa nak sponsor dengan ikhlas boleh pergi ke SINI atau SINI..!

Okey..! Selamat Mencuba..! :) 

JOIN LAH RAMAI - RAMAI !!!

P/S : Mintak tolong like semua pages sponser ( yang disediakan link ) dan tolong copy semua sponsers dan letakkan dalam entry ( UPDATE : 21/09/2011)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
.

GA : Cik Bambam! Saya nak ole-ole!!

Bermula hari ini.. bermula lar keberangkatan saya untuk bercuti.. so mesti akan beli souvenir untuk kawan-kawan dan alang-alang boleh lar beli lebih sikit untuk jadi Giveaway!! Korang kalau nak jugak souvenir nie.. Boleh lar join GA Cik Bambam nie.. Ohhh..tempatnya adalah luar dari Malaysia! ^^,

Syarat-syaratnya adalah!
1. Letak header di bawah ini sebagai banner GA..
2. Follow atau tidak itu terpulang.. Just keep updating for the winners entry sudah lar! =)
3. Tidak perlu tag member.. but kalau nak keep inform to others.. is pleasure! heheheheh..
4. and last! Tinggalkan link entry anda di sini..!! =)
Itu sahaja! Pukul 4.30 pagi baru buat entry GA nie u olls.. hehehehe.. Cik Otomen nak terbang dah nie! Buh-Byeeeee!!
 
 
 
 
http://bambam-addicted.blogspot.com/2011/09/ga-cik-bambam-saya-nak-ole-ole.html
 
 
.

First GiveAway!




Ok . Seperti yang aku cakap , aku nak buat contest untuk korang . So , here it is Bunny My first blog contest ever .

Syarat - Syaratnya :

1.  Follow Blog Summer (kalau tak nak pun tak pe . Tak paksa :)

2. Buat satu entry yang bertajuk : "First GiveAway by Summer".
3 . Tempek Banner di atas dalam entry tersebut.
4. Send link tersebut ke ruang Comment Entry Ini.

Dateline : 30 September 2011 27 October 2011

Hadiah akan diberi kepada 3 blogger dengan post terbaik dan okay lah, memandangkan Summer seorang yang kaya-raya baik hati,  RM 5 akan diberikan kepada blogger  5 blogger yang bertuah! hadiah untuk 3 entry terbaik tu? SURPRISE!
 
 
 
 
 
 
 
.

First lucky draw Aten

Actually this is my first time buat mende ni,hehe.Neves kaklohhh !Sebab tak tahu ada orang nak join ke tidakk,hee.Sape yang singgah blog Aten ni sudi-sudilah join erkk dear.Aten nak bagi header,topup dengan doodle free je.Tak susahh kan ? hee.Actually dah lama berniat nak buat tapi masa tu tak reti sangat nak buat doodle.Sekarang bukan pro,tapi reti cket-cket jah.Nampaklah rupa doodle tuh.haha.Topup nak kasi lahh sket sebab dapat duit raya kan.haha.Baik betul hati Aten kan ? :D

Oke stop membebel.Kalau nak join First Lucky Draw Aten ni,step dia as usual,kacang je.Tutup mata pun boleyh buat lahh, :)

UPDATES TERBARU ! :)

Aten nak tambah syarat boleyh ? hihi.
Miera volunteer untuk sponsor topup.Alhamdulillah.Maknanya bertambah lagilahh hadiah nye.So korang sila follow blog Miera sekali tauu :)

 Akak Tengku setuju untuk bergabung dengan Aten untuk buat GA ni.Akak Tengku nak sponsor hadiah.Hadiah ape ? Of cos lahh doodle nye yang comey lotey-lotey (:.So,korang dikehendaki follow blog akak Tengku sekali and like page ni sekali.Terima kasih.

Syarat yang memang dah ada ini.Buat jugak tauu,hihi

01 . Follow my blog.Untuk menyenangkan korang kan.Nanti tak tahu pulak sape yang menang kan ? Tak nak tape,Aten tak paksa pun,hihi.
02 . LIKE sini.Terima kasih.
03 . Buat satu entry bertajuk " First Lucky Draw Aten "
04 . Copy banner buruk dekat bawah ni dan link kan ke entry ni ye sayang.


05 . Tag kawan korang.At least sorang and make sure dia tahu :)
06 . Kalau nak tengok doodle buatan Aten,klik sini
07 . Tinggalkan link anda di ruangan komen

itu aje yahh :)

Oke semua pemenang akan dapat topup,header,doodles dari Aten sendiri ekk dan jugak doodle dari akak Tengku.Aten buat lama Lucky Draw ni sebab adalah lebeyh masa sikit untuk Aten buat doodle and header semua kan.Berapa orang pemenang akan diberitahu kemudian ye.Tengok macam mana sambutan yang Aten dapat,hihi.Lagi ramai join,insyaAllah lagi banyak bilangan pemenang yang Aten akan pilih.Kalau sorang pun join,Aten akan tetap teruskan.Dont worry ya !

Tarikh :
07 Sept - 07 Oct
 
 
 
 
 
 
 
 
 
.