Saturday, May 21, 2011

contest blog saya comel

791179-11-1304525248849_large

Assalamualaikum , 

DUP DAP . Rasa macam orang gila sekarang . Hye korang , farina ada buat contest . NAK JOIN TAK ? Joinah . Hadiah dia best best . Taka ada kene bayar pun . Sesiapa nak join , ini syarat dia .

Syarat-syarat Pernyertaan :
  1. Mesti ada blog .
  2. Mesti wajib follow blog ini .
  3. Tuliskan satu entry bertajuk Contest Blog Paling Comel bersetakan gambar dibwah .
  4. Lepas dah buat entry terus comment ke entry ini .
  5. Tag 3 rakan anda pastikan dorang tahu .


Photobucket
BANNER CONTEST INI :)

Hadiah :

RAHSIA ! RAHSIA !
 Maaf , hadiah dia rahsia . Bagi surprise sikit . Tarihk tutup dia pada 1JULY 2011 . Farina buat lama lama sebab farina ada periksa 19 nie .Contest ini akan dibatalkan jika kurang dari 5 orang . So , harap maklumlah .

 UPDATED :
  1. Banner kalau nak letak tak apa , kalau tak nak pun tak apa . 
  2. Bila dah buat post kat blog awak , tak nak tulis syarat-syarat pun tak apa .
  3. Tag rakan pun tak nak tak apa . Tapi ianya SUNAT .


Jom kita join ramai ramai . Ramai ramai baru gempak . Kan kan ?




http://farinafza.blogspot.com/2011/05/contest-blog-saya-comel.html



.

2 comments:

nurdani said...

berminat nak join!

hanisah said...

saya join contest nie..!tp x dpt follow lg blog nie..nnt sy follow..^^