Monday, May 23, 2011

contest: fya pelangi bikin kecoh !

salam setia ;

hai bloggers. tiba - lah saat setia nak buat contest pulak. yela. asyik join orang je. apa kata, setia
yang buat pulak, kan ? :)

berminat tak ?


contest ni pasal setia nak korang citerkan apa yang korang nak sangat - sangat. contohnya, nak jadi angkasawan ke nak kawen dengan asyraf muslim ke nak sentuh awan pakai sudu ke nak berlakon ngan sam dalam kongsi ke pape je - lah. tak kisah - lah logik atau tak.

TERPULANG !

yang pasti, korang kena citer mende tu. oke ? jelas ? then, korang letak - lah gambar yang sesuai sebagai penghias entry korang tu. ada markah bonus di situ. oups ! terlepas cakap plak. hehe.

syarat penyertaan :
1. tepek banner di atas pakai salotep yang kuat :)
2. citer kan apa yang korang nak sangat - sangat tu.
ops ! jangan lupa, buat entry itu, ada link ke sini ea !
tajuk entry, fya pelangi bikin kecoh !
3. tag dalam 3,4 orang kawan camtu. oke ?
4. adoi. jangan terlupa anta link itu ke entry sini ea.

* yang takde dalam tu, maknenya bukan syarat - lah ea * :D

sistem pemarkahan :
1. diberi berdasarkan entry paling menarik, kemas dan teratur.
2. markah bonus kepada yang sudi menjadi follower.
3. bloglist adalah diberi keutamaan. nak join bloglist, klik sini.
4. letak kat sidebar ? adoi. lagi besaw - lah adiah. hehe.

tarikh tutup :
26th june 2011
* cukop tak nak wat esei ni ? dalam exam pun sejam je kan ? huhu. *

hadiah :
misteri :)
topup mungkin.
tanggung kos header mungkin.
segalanya mungkin ! haha.
* da nama pun misteri, kan ? adoi *
:
:
:
:
:
:
:
:

ok. setia start dulu erk.

apa yang setia nak sangat - sangat ? setia nak sentuh pelangi.


setia rindu sangat pelangi. susa nak ada kan sekarang. rindu sangat. last jumpa time kat KMKN dulu.
kira dah lepas setahun juga - lah, kan ?

setia nak naik pakai telekopter macam doremon.


nak naik ngan diorang. lepas tu, sentuh pelangi tu. huuuuuuuu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
.

1 comment:

sangat setia said...

nak join - lah. hehe. gler jp.


yeah2. tengs. sudi letak kt cn. & da folow :)