Wednesday, May 25, 2011

-GiveAway New Zealand by Miss Epa-

salam semua.


Hai hai hai.setelah seminggu bercerita pasal percutian ak ke new zealands.
hari ni ak nak buat first giveaway utk semua blogger.sebagai menghargai 
korang semua yang telah bnyk menyokong missepafazwin selama ni.
cam cuak jugak nak buat sbb takut xda yg sudi join.tapi xcuba 
tak tahu kan?so kita redah je.hee.xmao cakap pnjang pnjang lagi.
moh kita ke syarat syarat dan hadiah nya.


syarat penyertaan dan hadiah

1) terbuka hanya utk blogger.
2) buat satu entri bertajuk "Give Away New Zealands by Missepafazwin".  
 3) masukkan banner contest dlm entri dan linkkan.   

banner contest :)  

4) jawab dua soalan mudah.
i- berapa hari kah Miss Epa dan keluarga melancong ke New Zealands?" 
        ii- jika diberi peluang.negara mana korang paling excited nak pergi?
   
5) tag 3 orang blogger dan pastikan diorang tahu yang diorg di tag.
6) 3 pemenang akan ditentukan melalui jawapan yg betul dan kreatif.
7) tarikh tutup 31 may 2011.
8) hadiah ialah souvenir dari new zealands khas utk 3 blogger bertuah.

senang je kan?xda nyer soalan tu susah macam soalan add math zaman 
spm dulu kala.hee.so korang semua dialu alukan utk join.thanks atas
sokongan korang selama ni. :)


p/s: thanks atas penyertaan anda. :)





http://missepafazwin.blogspot.com/2011/05/giveaway-new-zealand-by-miss-epa.html
.

1 comment:

miss epa said...

thanks sbb iklankan kat cni! :)