Wednesday, June 1, 2011

Random Doodles Giveaway By CiMinniy

Hye sume.. assalamualaikum.. adoyaii! Aq dh kegilaan doodle.. belmabak gile doodle kt document picture aq.. huhu.. Ok, nk buat kontest, pemenang x tuntut lagii hadiah lagi.. tp, takpe.. BTW, nk buat random giveaway lah pulekk.. giveaway nie mcm kak ryna.. but, kak ryna beli kat orang kan? Tapi, yg nie pulakk aq yg buat doodle tuh.. huhu.. LOL. Ok, cara2 dyer sng je..

1. Buat satu entry pasal giveaway ni. Buat entry pendek sja pon boleh.. tulis 'AKU NAK MENANG!!!' pon bolehh.

2. Paste banner yg kat bawah nie dkt entry korang dan kalau boleh link kan terus ke entry giveaway nie


*tekan untuk ambik*



3. Follow blog ni. Tak nak follow pon xpe.. nnti tak tau berita terkini, tak tau ehh..
4. Bagitau kenapa nak msuk doodle giveaway nie.. ikot korang lah nak cakap ' sebab nak doodle' pon bolehh..
5. Drop entry korang kat tempat komen entry ni
And lastly, Bagitau nombor telefon.. eh takdelah.. ni bkn syarat2 dyer.. hehe :D Just kidding.. ok? 



So, mehlah ramai2 join giveaway nie ok?? Kita semua boleh menang, tapi kena ada sedikit luck :) Tiru kata2 kak ryna Jangan lupa join tau? Bubye!! Assalamualaikum.. OPPSS! Sebelum terlupa, tarikh tutup 25 Jun 2011!!








 
.

1 comment:

CiMinniy said...

thanks sbb iklankan@promote!