Monday, June 20, 2011

1st Giveaway by Cempaka Kuning

Bissmillahirrahmanirrahim
Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Dengan rasa sukacita CK merasmikan "1st Giveaway by Cempaka Kuning".Giveaway ni dianjurkan  khas untuk semua follower dan rakan2 blogger yang beralamat di Malaysia.Harap2 ramai la yang sudi join ye.


Syaratnya mudah saja:

1)Wajib jadi follower blog ni.

2)Buat 1 entry simple2 je yang bertajuk: "1st Giveaway by Cempaka Kuning" dan letak BANNER di atas di entry dan sidebar korang.Jangan lupa backlink kan balik ke blog ni.

3)Tag 2 orang rakan anda utk join ga ni...(make sure diorang tau diorang di tag!!..)

4)Pemenang akan dikira berdasarkan SIAPA PALING BERTUAH (cabutan).

5)Tinggalkan link entry anda di ruangan comment nie ye.
Tarikh tutup penyertaan pada 17 Julai 2011.

Hadiah yang tak seberapa telah CK sediakan untuk 6 orang pemenang.

T-Shirt dari bumi bersejarah utk 3 orang pemenang
*
*
*
Dan

Cenderahati berbentuk keris dr Melaka utk 3 orang pemenang.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
http://cempakakuningku.blogspot.com/2011/06/1st-giveaway-by-cempaka-kuning.html
 
 
 
 
 
 
.

1 comment:

Cempaka Kuning said...

Tq join n good luck.