Saturday, June 4, 2011

Dayana AZ Giveaway, My Favourite Number!

Assalamualaikum , memandangkan segmen semalam dah habis, Dayana decide nak buat terus starting of GA harini, sebab Dayana takut nanti dah terlambat, maklumlah bulan 7 nak masuk dah KDU.

GA kali ni sempena followers Dayana dah cecah 1111 followers.
Mengikut majalah REMAJA dalam entry INI , Dayana ada cakap nak buat something bila dah capai 1111 followers kan?
Well this is it !

Toksah membebel banyak lagi, ni cara untuk join GA simple ni .



1. Buat satu entry yang bertajuk, "Dayana AZ Giveaway, My Favourite Number!" 

2. Copy header Dayana ni, LINK kan ke entry ni .

3. Dalam entry korang, tulis,
Nombor kegemaran saya ialah ____ kerana ____ .
(sukahati berapa banyak patah perkataan, Dayana mintak ni bagi syarat je sebab sempena 1111 followers tu, nombor kegemaran Dayana 11)
Contoh : Nombor kegemaran Dayana ialah 11 kerana nombor ni memberi makna dan akan terus bermakna.
HAHA.

4. Follow butikpinkku . Jujur yah :) . 
5. WAJIB copy and paste semua penaja di bawah dalam entry korang.



  • BUTIKPINKKU yang akan sponsor , shawl semestinya ! Berapa ? Korang percaya tak 10 ! I repeat SEPULUH ! 
  • Syafeika Edora yang akan sponsor, 1 chibidle (SE made doodle) worth RM 10 untuk seorang blogger.
  • Lulu Caldina yang bermurah hati untuk memberi review blog untuk 2 orang (sticky post selama 24 jam) ! Buat blogger yang ada banner, boleh tampal dekat LULU PAGES selama sebulan.
  • Mas Ahmad Safwan yang insyaAllah akan sponsor beg duit, maybe purse, maybe wallet.



5. Nak tag ke? Tak payah pun takpe, kalau rajin, tag lah 2 orang. 
6. Nak follow blog Dayana and letak dalam bloglist ke? Sukahati :) . Make sure korang tahu pemenang sapa taw.
7. Publish entry, lepas tu URL entry tu hantarkan ke comment form entry ni oke ?


Dah tu je la kot kan ?
Kalau extra rajin and nak tahu perkembangan Her Storiie,x3 boleh la like FB page, www.facebook.com/herstoriie


Kalau ada sesiapa nak tambah penajaan HADIAH, boleh email dayana.az93@gmail.com

TUTUP GA : 25 JUNE 2011











http://www.herstoriie.com/2011/06/dayana-az-giveaway-my-favourite-number.html




.

1 comment:

Dayana AZ said...

aww ckp thanks to kak lulu sebab tlg promote kan GA ni taw ;) ! syg kak lulu! thanks taw !