Sunday, June 12, 2011

GIVE AWAY PERTAMA DARIPADA PUTERI KATEK!!


Cara penyertaan :
  1. Buat satu entry bertajuk “GA PERTAMA PUTERI KATEK”
  2. Copy banner di atas dalam entry tersebut dan link ke entry ini.
  3. List kan 3 TAJUK ENTRY TERBAIK anda sepanjang berblog. Tak kira la entry zaman bila. Yang penting anda rasa entry tu terbaik. Link kan ke entry tersebut.
  4. Last sekali!!! Dibawah entry GA tersebut (penutup) sila tulis : 

“ LIFE IS TOO SHORT TO BE UNHAPPY!!”

Letak link entry GA anda disini!!!


TARIKH TUTUP : 15 JULAI 2011
(random.org akan digunakan utk memilih yang bertuah)

Objektif GA :
  • Nak bersedekah… Hahahaha….
  • Nak berkenalan dengan kenalan blogger lain…
  • Mempromosikan entry2 terbaik anda!!
  • Dan saja2 nak mintak suruh pelihara penyu kita yg comel itu!!
  • Hadiah berkaitan dengan penyu jugak lah!! InsyaAllah... Amin.
p/s : sangat mengalu2kan kepada sesiapa nak sponsor hadiah (^_^)\/
 
 
 
 
http://www.puterikatek.com/2011/06/give-away-pertama-daripada-puteri-katek.html
 
 
.

1 comment:

putERi-kAtEk said...

OH ADA JUGAK BUAT IKLAN FREE... TERIMA KASIH BANYAK2...JASAMU DIKENANG...HUHUHUHU TERHARUNYA