Monday, July 11, 2011

Giveaway | "love to look gorjes!"


Yeah Giveaway time.....
Giveaway yang sangat istimewa dan sape tak join memang satu kerugian... 


Giveaway yang dianjurkan oleh 3 orang blogger....
Weewuuu, jom, kita baca syarat-syaratnya....

1. Buat 1 entri dengan tajuk : Giveaway | "love to look gorjes!"
2. Letak banner diatas dalam entri dan sidebar beserta link giveaway ini.
3. Dalam entri tu, sila teka, apa hadiah yang akan diberi oleh 3 penganjur ni... Clue adalah tajuk entri yer... Jawapan korang boleh jer nak mengarut, tapi biarlah yang berkaitan dengan "love to look gorjes!" yer... Pepandai koranglah eh.....
4. Dalam entri tu, wajib letak 3 link ni...
yeah, itu 3 penganjur, kalau tak kenal lagi, sila terjah... Mana tau dapat clue kat blog tu kan.
5. Dah publish, sila tinggalkan link kat ruangan komen....


Mudahkan??? Agaknya apa hadiah giveaway ni eh? 
Oleh kerana giveaway ni menggabungkan 3 blogger, so, hadiahnya pun sudah tentu istimewa...
Tapi kita biar korang teka dulu eh...
Yang pasti bukan 1 hadiah, bukan 3 hadiah....
ada baannnyak hadiah untuk dimenangi...




Tarikh Tutup : 11.07.2011...11 pagi.





P/S - DENGAN SYARAT YANG MUDAH, SESIAPA YANG TAK LENGKAP, PENYERTAAN DIANGGAP BATAL....









.

5 comments:

a.s.m.a said...

salam..

tolong iklankan GA saya ni..

thanks ^^

ni linknya :

http://drmuslimah.blogspot.com/2011/06/ga-muslimahs-hour-ole-ole-dari-oversea.html

jom la join sekali ^^

Effa CuRio said...

salam.. boleh tlg promote contest sy x??.. nak join pun boleh..

http://emogurlz-emolovers.blogspot.com/

TQ.. =)

Iffah Afeefah said...

erm penuh contest je

Hanis said...

Hey I'm joining :)

http://nurul-hanis.blogspot.com/2011/06/giveaway-love-to-look-gorjes.html

Ajeyy Rawk said...

good luck kak ,
salam kenal yer :)

jemput join bloglist saya ni kak :D

http://ajeyyrawk.blogspot.com/2011/07/jom-join-bloglist-ajeyy-rawk.html