Monday, June 13, 2011

giveaway!

SALAM
hai korang!
lisa dah janji kan nak buat giveaway something gitu lah kan akhir2 ni?
oke.
sape nak dress ni sila angkat tangan!
:P
ekceli dress ni lisa da pernah sekali je pakai. tu pun masa pergi cameron dulu.beli dress ni semata2 utk bercuti. caree tak??hekhek pastu bila tak boleh nsk pkai balik sekarang,makna nya lisa da gemok la yer? ekceli dress ni  lisa pkai da tak muat,lepastu singkat.lisa rasa ta selesa. mula2 ingat nak jual je, tapi bila pikir2 blik, better lisa bagi kat follower lisa. tapi sorang je la yer. sebab dress ni ade satu jer
lisa mention lagi yer. lisa dah pernah pakai sekali jer dress ni. smpai sekrang terbiar jer kat almari tu, daripada ta pkai better lisa bagi pada sape2 yg berminat.
diulangi sesiapa yang berminat
so, kalo korang nak, syarat biasa jer
1)buat entry sal ga ni .simpel gile taw,. toksah pnjg2.
2) follow? its up to u. ta nak paksa.:) 
3)send link kat komen bawah ni
due date: 30 jun 2011
lebih 3 org lisa buat cabutan lah yer nnti
kalo ramai sgt lisa pikir2 yer nak tmbah adiah ape. topup ker.ape2 je lah:) kalo ramai sgt la ek:P
remainder: GA ni utk mereka yang berminat sahaja yer:)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
.

5 comments:

Cute MuM said...

Cute Mum dah join..

http://mamiuyuncontest.blogspot.com/2011/06/giveaway.html

TQ

QUEENPINK said...

SALAM

QUEENPINK JOIN

http://queenroszaliza.blogspot.com/2011/06/giveaway.html

Nana said...

http://nanamrul-contest.blogspot.com/2011/06/giveaway.html

Farhana said...

join

http://kasihfarhana.blogspot.com/2011/06/giveaway.html

Jieda said...

join

http://join-giveaway.blogspot.com/2011/06/giveaway.html