Friday, June 10, 2011

SHERA 1st Giveaway

Tepat jam 12.00 a.m. 9 Jun, Shera nak melancarkan Giveaway pertama yang diberi nama ''SHERA 1st Giveaway''. Ya sebelum nie selalu dop join yang orang punya aje, jadi kali nie Shera sendiri yang anjurkan. Harap 1st Giveaway nie mendapat sambutan lah ya. 


Syarat-syarat ''SHERA 1st Giveaway'' nie tak susah. Apa yang harus korang lakukan ialah :

1. Wajib mempunyai akaun FB dan blog. Yang tak ada cepat-cepat buat ya.

2. Buat simple entry bertajuk ''SHERA 1st Giveaway''  dan letak banner di atas kemudian linkkan ke entry nie sebagai promosi.

3. like page eightDesign Boutique : https://www.facebook.com/eightdesigns


4 like gambar ni : https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150190897185808&set=a.10150181630375808.300271.130763970807&type=1&theater

5. tinggalkan link korang & id fb dalam entry ni tu je..

Follow mollow tak diwajibkan. Tapi kalau ada yang nak follow blog nie dialu-alukan nanti boleh follow up dengan sebarang perubahan.

 tarikh tutup : 9 Julai 2011 tepat jam 11.59 p.m.


Hadiahnya ialah :
2 yang pertama : RM 10 Topup Maxis/Celcom/Digi
3 yang kedua : RM 5 Topup Maxis/Celcom/Digi





http://kontestaje.blogspot.com/2011/06/shera-1stgiveaway.html


.

1 comment:

shera haifa said...

tq iklankan.. free je kan?