Wednesday, July 27, 2011

GiveAway EdY : still beauty..

Hi Guys...GiveAway datang lagi...entah untuk kali keberapa pun aku tak ingat...hehe

GiveAway kali ini bersempena kelahiran "anak" baru The Beauty In Ugly...mungkin ada yang dah tau, dah mungkin ada jugak yang masih tidak mengetahuinya...maka lahirlah sebuah blog yang masih mengekalkan trademark BEAUTY iaitu "TRAVEL BEAUTY"...

Kelahiran blog ini bukanlah untuk menunjuk-nunjuk, mahupun bermegah diri (walaupun ada yang hantar comment kata aku macam tu kan)...tetapi kelahiran blog "Travel Beauty" adalah bertujuan untuk berkongsi pengalaman  tuan punya blog ke tempat2 yang pernah dilawati selain memberi panduan untuk korang yang plan nak pergi tempat2 tersebut...just it...noktah...

Ok..straight to the point...GiveAway kali ni tak perlu nak kreatif2, tak perlu nak buat2 slogan, tak perlu tepek2 gambar, tak perlu nak pening2 kepala buat ayat gempak2...






Just follow this simple steps :

1. Buat entry bertajuk "GiveAway EdY : still beauty"... dan paste banner contest dalam entry tu

2. Make sure kat entry korang ada link ke blog 
- http://danielzaidi.blogspot.com/
- http://edyzaiditravel.blogspot.com/

3. Follow kedua2 blog di atas tadi...

4. Tag at least seorang blogger lain dan make sure dieorg tahu...

5. Tinggalkan link korang kat bahagian comment entry ni...

Tarikh tutup penyertaan pada 11.59 malam, 7 Ogos 2011


Hadiah2 yang bakal menanti anda

Tempat pertama : 2 x Patung Angry Bird



Tempat kedua : 3 x Handphone Stand Angry Bird



Tempat ketiga : 5 x Patung Comel dari Australia



Apa Tunggu lagi???
 
 
 
 
 
 
 
 
 
.

2 comments:

Edy Zaidi said...

dah follow dua2 blog ke?

Edy Zaidi said...

baru perasan comment tu...iklankan jeke?xjoin?