Tuesday, July 26, 2011

**GIVEAWAY** Koleksi BegTangan Hana

Sempena pembukaan blog ini, dengan berbesar hati tuan empunya blog nak bagi hanbag percuma kepada mereka yang bertuah.......

Syarat-syarat:

1. Mesti jadi Follower blog ini
2. Tepek gambar GIVEAWAY nie kat side bar blog kwn2....
3. Buat entry berkenaan dgn GA nie
4.Tinggalkan komen kat entry ini
5. Boleh add Koleksi BegTangan Hana II kat FB....klu xnak add pun xpe....




Tarikh tutup : 15082011
Pemenang akan dipilih secara random
Keputusan ada muktamad








.

2 comments:

BabyRayyan said...

hi mamarayyan da join yer:)

http://mamaluvrayyan.blogspot.com/2011/07/giveaway-koleksi-begtangan-hana.html

Chempaka Sari said...

Hai saya pun join contest tu, hmm doa doa kan lah kita antara yang 3 orang terpilih kan hehe. Saya follow sinjugak ye. Free nanti singgah lah blog saya. Blog saya juga menyediakan ruangan iklan free selama 5 jam, iklan untuk promote blog kamu.

Ini entry contest Koleksi Beg Hana saya ---------->
Entry contest Koleksi Beg Hana dari Chempaka Sari