Sunday, July 3, 2011

new contest > header saya comel

hai2,,bengang betol la hari ni,tetibe je time nak balik dari kedai kene keja ngan anjing,,hee,,,gile punye anjing ! siap kamu,,aq dapat kamu,aq seliat2 daging kamu,aq masak rempah daging kamu,aq potong,,halus2 kulit kamu dan aq cincang2 kamu smpai la tak der rupe seekor anjing,,nanti la kamu..heee,,,bengap punye anjing! huh,dah2 syapik,,nanti lain plak jadi2,hahaha..
oke2,ni hah,syapik nak kaba ni,kalau korg nak taw kan,contest me and my bff tu telah dibatalkan taw,.oleh kerana penyertaan nya terlalu sedikit,syapik terpakse lha hapuskan contest tu,bg yang da siap edit ape sume tu,,syapik mintak maap la bnyak2 taw..syapik pon tak sangke bende ni boleh berlaku.uhm,,,mesti korg sedih kan,hah ! tak kan la senang2 je syapik nak hapuskan contest tu kan,tak2,,syapik akan gantikan dengan contest baru la..iaitu contest yg bernama 
CONTEST HEADER SAYA COMEL.



Ape macam? teruja tak dengan tajuknye.kali ni ! contest ni cukup senang,cukup simple dan mudah...ni syarat2nye taw

syarat-syarat

Korang mesti copy banner contest kat atas tu, lepas tu letak dalam entri penyertaan korang.
Letak juga header blog korang yang kreatif dan cantik tu dalam entri tersebut. Size bebas.

Letak tajuk entri korang : Contest : Header saya comel

Ajak la sesapa kengkawan blogger korang kalo diorang nak join. dan link kan ke blog ni.

Hantar link entri korang kat dalam comment entri ni sebelum 12.00 a.m 27 august 2011

 Follow blog ni syapik bagi memudahkan penyertaan di semak .

3 Pemenang akan dipilih, tempat pertama ,kedua dan ketiga. 

korang just letak je hasil header yg korang buat tu dan tempek kat entry taw.kalau nak letak header blog asal pon boleh ! *kalau dah malas nak edit la ,syapik tak kesah ! asalkan ade .

30 org peserta jugak akan dipilih oleh syapik sendiri untuk di senaraikan kat bloglist syapik . itu bg yang tak berpeluang menang la..maksudnya saguhati la ni..

hah,senang je kan,tu je.korang edit la macamane pon korg suke,kalau dah malas sangat korg juz letak je header blog korang yg asal pon tak pe.mane la bole memikat mate syapik yg julin ni kan.haha..syapik harap bnyak la penyertaan daripada korang.bnyak lagi mase ni..ala,,lagipon korg kan kreatih,syapik pon kalah..jealous i taw ! haha,,gedik kod !
ngee~(sengih)

bg hadiah pulak akan diberi tahu kemudian.hadiah die lumayan taw.jgn main2.insyaallah syapik akan pilih yg terbaik dari ladang lahh! huhu..oke la,syapik harap korg enjoy dengan contest ni taw.ok lah,besok skola lah..
oleh itu saye nak melabuhkan tirai la.smpai disini sahaja entry contest syapik kali ini,segala kesulitan yang dialami amatlah dikesali..

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
.

1 comment:

syapik naser said...

wah2,,terima kasih sebab sudi iklankan contest syapik kat sini eh..huhu..