Friday, August 12, 2011

Contest : Atika Aula nak bagi duit raya



Klik gambar untuk copy

Assalamualaikum

Sempena bulan Ramadan yang mulia ni, Atika Aula nak buat satu contest..tajuk contest nya ialah Atika Aula nak bagi duit raya. Contest ni saja-saja je..tiada paksaan untuk join, sukarela ye. Saya harap ramai la yang nak join. hehe. 

Syarat-syarat
  • Follow blog Atika Aula
  • Like FB Page Atika Aula
  • Buat satu entri bertajuk Contest : Atika Aula nak bagi duit raya
  • Link kan ke blog Atika Aula
  • Letakkan gambar di atas dalam entri 
  • Review blog Atika Aula
  • Tag 2 orang
  • Komen entri ni untuk tinggalkan link entri penyertaan masing-masing

Entri tersebut mesti buat sticky post, berapa lama nak buat sticky post..terpulang kepada kawan-kawan yang penting tak kurang daripada 1 hari. Bagi sesiapa yang tak tahu nak buat sticky post, boleh tengok tutorial ni >TEKAN<. Review blog saya se"detail" yang boleh..dalam 1 perenggan pun tak pe. hehe.

Pemenang akan dikira berdasarkan 

  • Ikut semua syarat diatas
  • "Referer" yang terbanyak / backlink yang paling banyak


Terpulang kepada peserta untuk susun strategi..yang penting, sticky post mesti sehari kalau lebih pun takpe. Saya akan tengok statistic blog untuk menentukan pemenang contest ni, siapa paling banyak bagi backlink, dia yang akan dapat duit raya. Adil kan =]


Tarikh contest
  • 11 Ogos - 11 September 2011 (bergantung kepada keadaan semasa )

Hadiah

  • Pemenang pertama -----> RM 30 (topup)
  • Pemenang kedua-----> RM 20 (topup)
  • Pemenang ketiga ------> RM 10 (topup)


Kalau berminat, jom la join sekarang. Mana la tau ada rezeki untuk kawan-kawan kan ~



 والسلام






.

2 comments:

Atika Aula said...

tQ sebab sudi join ye~ selamat berpuasa :)

FYA PELANG! said...

klu nk letak segmen sy dlm ni bole ? ade saguhati :)