Thursday, August 18, 2011

First Giveway dari Tengkunizam.com | Rakan Blogger Klik 1 Malaysia

Assalamualaikum ,
Ini adalah First Giveway dari Tengkunizam.com dengan kerjasama Rakan Blogger Klik1Malaysia.
Apa itu Klik1Malaysia ? 
Klik1Malaysia adalah satu website dimana kami mengumpul dan 
promosi blog korang .. Selain itu , kami juga ada widget untuk mencantikkan blog korang semua.


Caranya cukup mudah , 
Join group Rakan Blogger di facebook (wajib)

Korang digalakkan untuk mendaftar blog korang di website Klik1Malaysia

Buat satu entri bertajuk "First Giveway By Tengkunizam | Rakan Blogger Klik1Malaysia"

Letak Gambar di atas di dalam entri korang,

Dan bagitahu hadiah yang korang teringin nak menang .

 Tag kawan kalau sudi . (tak wajib)



Follow blog penaja hadiah di bawah ni (wajib)
 Yang paling penting korang letak banner group
di bawah ni kat sidebar blog korang (wajib)
copy code dibawah ini





  
Dan letak link berserta nama korang di komen di bawah ini . 
 letak tempat lain , tak dilayan..
HADIAH MENARIK UNTUK DIMENANGI


Pakej Photoshot 50 keping gambar bernilai RM 150 tajaan abang photografer Fad Ali x 1 Pemenang


Hot Perfume satu set bernilai RM 100 tajaan Mr Baiz x 1 Pemenang


Wang tunai RM 50 tajaan Asfandi Ahmad x 2 Pemenang


Wang tunai RM 10 tajaan Yaya Mohd x 10 Pemenang


Domain setahun tajaan Intan Nur Fateha x 1 Pemenang
Topup RM 10 tajaan Tieha Nur Fatiha x 5 Pemenang
Topup RM 10 tajaan Azri Johan x 1 Pemenang
Design fanpage / profil facebok bernilai RM 30 tajaan Haru Elie x 1 Pemenang
Shawl yang cantik tajaan Nur Liyana Zainal x 6 Pemenang
Doodle yang comel tajaan Cik Asfz x 5 Pemenang
Jersey EPL kelab pilihan korang sendiri 
tajaan Faizal Nizam x 3 Pemenang
Keychain Handmade tajaan Nyamuk Terbang x 3


Iklan Gambar bersaiz 230 x 60 sebulan di Klik1Malaysia
bernilai RM 50 x 5 Pemenang

Iklan Text (10 patah perkataan) sebulan di Klik1Malaysia bernilai
  RM 30 x 5 Pemenang
NEW SPONSER!


Shawl yang cantik untuk pemenang perempuan atau
topup untuk pemenang lelaki tajaan Fara Anak Abah x 5 Permenang



Jumlah hadiah : 54 pemenang !!



PENENTUAN PEMENANG
Pemenang akan di tentukan melalui random.org ,
berdasarkan list nombor yang akan disenaraikan kelak .

Terima kasih kepada semua yang sudi sponser
first giveway aku :D
Tarikh tutup ialah pada 28 September 2011
Keputusan akan diumumkan pada selewat2 nya 8 Oktober 2011..
Hadiah cukup lumayan kan ?
Cepat join semua !





http://www.tengkunizam.com/2011/08/first-giveway-by-tengkunizam-rakan.html


.

2 comments:

Mr.Baiz said...

good luck...slam perkenalan..

saya join jugak//hehe

Nur Eyda said...

jalan-jalan dari GA Tengku Nizam...
hadiah memang lumayan...moga kita sama-sama menang hadiah la!...heee