Monday, August 1, 2011

GIVEAWAY Special KECHIK ITU COMEL

dah lama KIC tak buat Giveaway untuk rakan2 yang lain..
dulu pernah juga buat sekali..
kiranya yang ni kali kedua lah..
dulu hadiahnya cuma topup je..
biasa lah..baru2 lagi dalam dunia blog..
so sekarang ni KIC kembali dengan Giveaway yang baru..
hadiahnya lebih menarik bagi menghargai pembaca blog KIC ni..



hadiah pertama



hadiah kedua


menarik tak hadiah yang KIC nak bagi ni?
nak join senang je..cuma ikut syarat2 yang telah KIC tentukan ni..



SYARAT-SYARAT NYA :


Kechik Itu Comel


  1. Nak join Giveaway ni korang mesti ada blog.
  2. Letak header kat atas tu dalam entri korang.
  3. Tajuk Entry : GIVEAWAY Special KECHIK ITU COMEL
  4. Link kan ke entri ni ye..
  5. Letak kedua2 gambar hadiah yang KIC akan berikan tu pada entri korang..
  6. Jadi follower blog ni dan juga like page Kechik Itu Comel - nyatakan id FB korang..

*Tinggal kan link anda di ruangan entri ni ye..

tarikh tutup : 14 Ogos 2011 jam 11.59 malam

penyertaan tiada had..seberapa ramai pun boleh join..
mana tau ada antara korang yang bertuah..
pemenang akan di pilih secara rawak..

pada blogger lelaki, korang memang dialu2kan untuk join..
hadiah tu mungkin korang boleh simpan atau pun
hadiahkan kepada sesiapa sahaja..mak, adik, girlfriend korang ke..
tak rugi kan..





http://jarijemariemas.blogspot.com/2011/07/giveaway-special-kechik-itu-comel.html


.

1 comment:

SeSUciEmBunPaGi said...

miss shippy join...^_^

http://sesuciembunpagi-nukilaninsanbiasa.blogspot.com/2011/08/giveaway-special-kechik-itu-comel.html

ID fb :Shippy Tanjung Perak