Monday, June 6, 2011

Bling my Lips on Lulu Caldina Birthday....



Hoho, jom bergiveaway pantas....
Sempena birthday lulu pada 28 Mei (1988) ni, dan sekali sempena lulu-pages genap setahun pada 10 Jun, lulu berbesar hati nak buat giveaway pantas.. yang paling mudah..Eh, kan ke sepatutnya lulu yang dapat hadiah untuk 2 tarikh bermakna dalam hidup lulu? ngee....


Jom kita tengok apa syaratnya...
Tak perlu jadi FOLLOWER, semua boleh join, kan dah kata giveaway pantas...
Tak perlu buat entri kat blog... juga nak copy banner dan link ke sini... semua tak perlu..
Tak perlu TAG orang lain... (Wohoo, tengah confident ramai yang akan join.. fuh fuh)


So, apa yang perlu korang buat?
hah.... 


Cuma buat 1 slogan menarik, 
(dalam komen entri)
Bling my lips on Lulu Caldina Birthday ___________________ (contohnya.. agar bibir saya menawan dan seksi...wohoo....)..

Tak perlu buat dalam english...kita melayu maa...


Hah lepas tu, sila beri ucapan sempena 2 tarikh penting lulu ni.. ekeke, ni kira paksa...yang baik jer eh, yang tak baik, reject..ekeke...



Lulu akan pilih yang paling kreatif dan menarik hati.. sila bodek lulu yer..wee...




Hadiahnya, lip gloss avon seperti dalam gambar diatas...untuk 3 pemenang.. yer, 3 pemenang...



P/S - Untuk giveaway ni.. [LINK], pemenang belum diumumkan.. Kena tunggu kak amor selesai terjah semua blog peserta dulu... Tapi jangan risau, sebab ada apa-apa hal pun, lulu akan segera inform... ataupun korang boleh semak sendiri kat blog Dyahaha little cottage... [LINK]





Tarikh Tutup? : Lalaa....suka hati lulu eh nak tutup bila... mungkin cukup 5 hari? atau 9 hari...
Haa, kira bila-bila masa jer rasa nak tutup, lulu akan tutup...




http://lulu-pages.blogspot.com/2011/05/bling-my-lips-on-lulu-caldina-birthday.html

.

8 comments:

Nisa' Azman said...

salam..
jmput join my lucky draw ye..thanx!!

http://greennnpandacontest.blogspot.com/2011/05/vote-win-lucky-draw.html

Mrs. Asida said...

Jom join Ga Asid..

http://ilovecontestblog.com

TQ

rdib said...

thnks visit my blog :)

eB ezrin said...

hi dear, leh tlg promote?
http://mamaaerishtwo.blogspot.com/2011/05/little-fingers-june-2011-contest.html
tq

cikbintang said...

MY FIRST GA...tq..=)

http://laylaluckystars.blogspot.com/2011/05/1st-ga-bintanghatyku.html

hanizatul.amira.amran said...

nk mintak tlg promot kn contest dari mata turun ke haty boleh x?

http://cheriterahatyhaney.blogspot.com/2011/05/contest-dari-mata-turun-ke-hati.html

thnx :)

Nini D.. said...

hi..hi...hi...

boleh tolong promote contest saya :)


http://sparklemaneh.blogspot.com/2011/06/my-kitchen-my-rulescontest.html


(blog anda dicadangkan oleh Lulu Caldina )

butique4u said...

hi,

pls help to promote my contest :)

http://butique4u.blogspot.com/2011/06/1st-anniversary-contest.html

thanks :)