Thursday, May 19, 2011

The Games Bingo dan Giveaway

Assalamualaikum, bukan awal atau akhir cuma memandangkan motto The Games Bingo adalah [ hadir untuk ber contest dan giveaway ] di tambah pulak seranan dari membe2, plus ada pulak yang nak menyemoncer hadiah, jadi tertubuhlah ini Giveaway....

Simple dan senang je...


  1. Follow blog The Games Bingo dan s h i d a h TUPPERWARE.
  2. Copy Paste banner gabungan antara saya dan penyemoncer atas nie.
  3. Buat entry tentang giveaway nie.
  4. Tag 2 orang membe.. Pastikan dorang tahu...
  5. Last sekali, tinggalkan link kat comment entry nie..
~ Hadiahnya, nanti saya update dan begitu jugak tarikh tutupnya... :)
~ Terbuka untuk semua blogger, tak kisah boy or girl cuma pastikan alamat penghantaran di MALAYSIA SAHAJA...




http://thegamesbingo.blogspot.com/2011/05/games-bingo-dan-giveaway.html


.

1 comment:

The Games Bingo said...

terima kasih join sama...