Thursday, June 2, 2011

BANNER BOX LUCKY DRAW BULAN JUN by eQuRlz.

Assalamualaikum semua...


Nampak tak banner box kat bahagian atas blog ni? Teringin tak nak letakkan banner blog anda di situ? Setiap bulan eqa akan mengadakan lucky draw untuk rakan-rakan blogger yang berminat ingin memaparkan banner blog anda di blog eqa ni.

Jadi kepada yang berminat boleh la join, mana tau anda berpeluang meletakkan banner anda di situ pada bulan hadapan  kan. So kepada sesiapa nak join, sila....
  • Buat 1 entri bertajuk "BANNER BOX LUCKY DRAW BULAN JUN by eQuRlz".
  • Letakkan banner di atas dalam entri dan link kan ke entri ini.
  • Follow blog ini, like entri ini dan like facebook fanpage.(optional)
  • Tag sekurang-kurangnya seorang rakan dan pastikan mereka tahu.
  • Tinggalkan link entri anda di bahagian komen entri ini.
Mudah jer kan..
Tarikh tutup penyertaan adalah pada  30 JUN 2011.
5 pemenang akan dipilih menggunakan random.org.
Banner blog pemenang akan dipaparkan selama sebulan sehingga lah pemenang bulan berikutnya dipilih.





http://syafiqahmohmad.blogspot.com/2011/06/banner-box-lucky-draw-bulan-jun-by.html

.

3 comments:

eQuRlz said...

eqa assume yg awk pn join la kan GA ni :) sbb tlg promote.. so i add u in list peserta

eQuRlz said...

update nama peserta banner box lucky draw bln jun

http://syafiqahmohmad.blogspot.com/2011/06/senarai-peserta-banner-box-lucky-draw.html

nana89 said...

follow u done..jemput join contest banlo kreatif http://theblackred.blogspot.com/search/label/contest