Tuesday, June 7, 2011

Giveaway | Cik Bambam nak minta TOLONG!

Assalamualaikummmmmmmmmmmmmmm semua!
Yer.. saya tahu.. masuk tandas awam pon kena bayar 20 sen..kalau tandas VIP macam kat Sg Wang tuh kena bayar RM1.. apetah lagi nak minta orang tolong undi kan?? ada related ker??

Okehh..straight to the point.. CB nak minta tolong korang.. Promote and VOTE my pic untuk 


dah Stage 2.. and den memang nak kan gift Limited Edition from Churp Churp tuh.. :P 
So, alang-alang memang nak pancing undi kan..and memang nak buat 3rd GA dari dulu..tak berkesempatan lak.. so nie nak buat ar nie.. *alasan*
RULES!

  1. Tepek banner di atas nie dekat entry korang dan link kan. Sidebar suka ati.. :)
  2. Follow or tidak.. depends..tapi korang kena hup to date lar ngan adiah nanti..yer dak? (kan sinikal ayat nie?cakap jek ar suh follow..hahahah)
  3. Tell your family and friends to ‘Like’ us on Facebook (http://www.facebook.com/churpchurp)
  4.  Dah klik LIKE kat fan page Churp Churp tuh.. korang klik lar LIKE kat pic dennn! :P
    http://apps.facebook.com/promotionshq/contests/125992/voteable_entries/23236409?ogn=facebook   
  5. Tag lar kawan masing-masing (optional)
Itu sahajaaaa..! GA berlangsung dari 7 Jun hingga 13 Jun tepat jam 11.59 malam!

Hadiah?

1 hadiah for early birds
2 hadiah for top referrer
3 hadiah saguhati.. (choose by cabut undi jugak..)

berupa.. Key chain and clip shawls by felt craft.. yang lelaki jangan risau.. leh masuk jugak..kang CB ubah hadiah bagi yang bersesuaian.. okehhh! ^^,

Lastly!

Tinggalkan id, link entry kat komen entry nie yer..and id Facebook korang.. pastukannnnnn.. tinggal lar komen kat gambar yang CB dah link tuh.. hahahahha.. Takde FB ker? alooooorrr..takper! korang promote entry nie and menang for TOP REFERRER! itu pon dah memadai bagi CB.. and saper dah TOLONG UNDI tuh.. mokacehhh... buat entry simple sudah! :)
 
 
 
 
 
 
http://bambam-addicted.blogspot.com/2011/06/giveaway-cik-bambam-nak-minta-tolong.html
 
 
 
.

1 comment:

b a m b a m ' s said...

wahhh..thanks cik miefaa! :)