Tuesday, June 7, 2011

I Need To Blog Myself Contest



Dengan ucapan
In the name of God, most Gracious, most Compassionate


saya merasmikan pelancaran sebuah contest yang sangat senang dan simple untuk blogger2 di luar sana.. sambil ber-blog sambil mendapat ganjaran serta menambah kenal-kenalan =)

Saya umum kan hadiah2 nya dulu yer..

Seorang pemenang hadiah utama

akan menerima wang tunai sebanyak RM300
(kenapa.. x percaya ke? hehehe betul ni wang tunai ringgit malaysia tiga ratus sahaja)

dan 3 hadiah saguhati sebanyak RM100 setiap seorang

Rezeki dari Allah swt perlulah dikongsi bersama dan diagihkan kepada yang lain2 supaya lebih banyak yang masuk kat kita nanti.. insyaallah..


Syarat2 & Cara penyertaan nya mudah saja
  1. Harus follow blog ini dan like fanpage INTBM
  2. Anda hanya perlu masukkan dan buat satu entri di blog anda bertajuk "Kalau Saya dapat RM300" post dalam bahasa melayu atau english je ye.. kang kalau bahasa lain xpandai baca la pulak.. hehehe
  3. korang perlu masukkan sekali banner contest dan link kan terus ke blog ni
  4. tag 1-3 orang kawan korang dan encourage dorang utk join sama. Sharing is Caring =)
  5.  lepas dah publish entri boleh submit  link di ruangan komen ye
  6. tarikh tutup penyertaan pada 15 Julai 2011 dan korang perlulah submit penyertaan korang sebelum pukul 11.59pm ye
sila klik [[[sini]]] untuk cara-cara nak menang ye ;)
Semoga Berjaya!
 
 
 
 
 
 
 
.

1 comment:

SafSafRaRa said...

oh terima kasih sgt2 sbb sudi promotekan contest saya ni =D