Tuesday, June 28, 2011

Jom Join Giveaway: Aisumi!! saya nak DRESS tu!!

Dah lama tak anjurkan apa-apa contest.. dan hari ni tiba-tiba mood tu datang lagi.. sebenarnye sambil-sambil tu aisumi nak give space untuk my wardrobe.. jumpa satu dress ni yang tak mungkin dipakai lagi.. so, dengan baik hatinya dan bersempena kita dah masuk pertengahan bulan JUNE.. sumi nak buat satu giveaway untuk korang semua..

Cara Nak Join senang saja:-

  • Buat satu entry mengenai "giveaway" ni dengan tajuk: Jom Join Giveaway: Aisumi!! saya nak DRESS tu!!
  • Letak gambar diatas dalam entry korang dan jangan lupa buat backlink sekali.. make sure backlink tu link ke blog ini la eh..
Tarikh tutup:-
30 June 2011 (11.59pm)

p/s: ayat untuk buat entry tu terpulang pada korang nak buat macamana.. yang pasti yang bertuah akan menang dress dalam gambar tu.. CEPAT CEPAT!! sebarkan pada rakan anda.. lagi ramai lagi seronok..!

p/s/s: dress tu aisumi pakai sekali jer.. lepas tu tak boleh pakai dah.. badan semakin sehat! haha.. SELAMAT MENCUBA!

p/s/s/s: untuk referrer terbanyak pun ada hadiah menanti jugak.. so jangan lupa bagi tau dari siapa korang dapat tau mengenai giveaway ni.. samada dari aisumi sendiri atau dari blogger lain.. 

p/s/s/s/s: terpulang pada korang nak follow atau tidak blog ni.. lagi satu jangan lupa tinggalkan komen nama dan jugak url entry korang yer.. senang sumi nak hubungi balik nnt :-) hehehe.. okehh! tu jer.. tataa~
 
 
 
 
 
 
http://aisumi-style.blogspot.com/2011/06/jom-join-giveaway-aisumi-saya-nak-dress.html
 
 
 
 
 
.

2 comments:

juanita said...

Hai,

good luck,

Help Me to Win House Make Over Worth 15K

1st like this page, http://www.facebook.com/nipponpaintblobbies?ref=ts&sk=photos#!/nipponpaintblobbies?sk=wall

Then search for Si Tikus Bisa Menulis at Gallery Tab (pg3) http://www.facebook.com/nipponpaintblobbies?sk=app_146717525397132 and click like ;)

Thank you in advance. Really appreciate that :)

100 lucky voter akan memenangi Limited Edition Blobby Plush Toy…so apa lagikk. Voting berakhir pada 10th July 2011.

Aisumi Chan Kawa'i said...

thanks tolong iklankan GA nih :)