Monday, July 4, 2011

1st GIVEAWAY mohdkhairi.com

Assalamualaikum kawan-kawan blogger, aku nak sampaikan berita baik. Sempena dengan ulangtahun kelahiran aku yang 23 pada 25 Jun lalu aku dan juga sebagai penghargaan kepada pembaca dan juga pelawat blog aku, aku nak anjurkan GIVEAWAY yang pertama. 

sila copy banner ini untuk sertai 1st giveaway mohdkhairi.com

SYARAT-SYARAT PENYERTAAN:
(1) Follow blog ini untuk mengetahui segala update mengenai giveaway ini.
(2) Klik butang 'like' fanpage HAIRIEcerulean di sini : HAIRIEcerulean
(1) Buat tajuk entri: "1st GIVEAWAY mohdkhairi.com" 
(2) Letakkan banner giveaway di atas dan linkkan ke entri ini.
(3) Suka hati korang nak tulis apa ataupun tak nak tulis, aku tak kisah.
(4) Dah siap, tinggalkan URL entri anda dalam ruang komen entri ini

TARIKH TUTUP: Ahad, 17 Julai 2011 jam 11.00malam
** tarikh tutup mungkin akan berubah bergantung kepada jumlah penyertaan dan juga maklum balas daripada pembaca.


PEMENANG:
23 pemenang akan dipilih menggunakan cabutan bertuah yang akan dilakukan oleh pihak penganjur sendiri. Segala perkembangan akan diberitahu kelak.

HADIAH PENGHARGAAN:


TIGA peserta akan dipilih untuk menerima HADIAH UTAMA iaitu sehelai tshirt rasmi HAIRIEcerulean. (dah ada sample dah pun)

SEPULUH pemenang akan menerima Creative Hand.

dan SEPULUH pemenang terakhir akan memenangi key chain istimewa.

 SERTA hadiah sampingan iaitu sebuah sketch book khas buat semua pemenang (^__^) 

Mudah sahaja kan. Nak lagi senang?korang letak je banner tu tapi pastikan URL entri anda diletakkan di dalam ruang komen entri ini.

SEMOGA BERJAYA, S E K I A N   T E R I M A   K A S I H
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
.

1 comment:

Mohd Khairi Khadzir said...

mcm kenal je ayat2 dlm nih..hahaha

thanks join!