Monday, July 4, 2011

GA CEKODOK ENSEM

salam.....

Hai kawan2......arini ari isnin.....esok hari selasa....tulat ari rabu...pastu ari kames....ok cukup2....gua cuma nak gitau yang gua buat GA.....haqhaqhaq.....asyik join GA orang ja.....nak la jugak wat GA.....lagipon arini besday mami gua.....nak bg hadiah apa ar kat mami gua.....i-pad 2 ke i-phone 4.....haqhaqhaq....nak kasi hadiah macam duit gua banyak sangat...makan pon mami gua yang suapkan...

ok2 jom tengok syarat nak join GA nih....



  1. nak FOLLOW bole xnak FOLLOW pon xpe....xpakse.....tapi kalau nak FOLLOW amat la dialu-alukan.....
  2. pastu amik header gua masukkan dalam entry korang...linkkan kat blog gua tau.....
  3. ikut suka nak tag ke xnak...gua x suka paksa2 nih....
  4. tajuk sama macam tajuk entri nih.....
  5. bagi blogger girl yang cun kasi no. henpon kt gua....haqhaqhaq...maen2 ja....
  6. dah siap suma post link entri korang kat komen entri nih....
hadiah:
keychain PADANG BESAR untuk 12 orang
topup RM5 untuk 4 orang
tandatangan gua untuk suma yang join....haqhaqhaq....merapu je....

kalau ramai yang join gua akan tambah hadiah....

tarikh tutup:
ujung bulan nih....













http://cekodokpunyer.blogspot.com/2011/07/ga-cekodok-ensem.html





.

3 comments:

cekodok said...

thanks....

she's me said...

joined (:

http://communityhatefreak.blogspot.com/2011/07/ga-cekodok-ensem.htm

LaDolce RhiyadZh said...

http://riyadhouse.blogspot.com/2011/07/ga-cekodok-ensem.html
JOIN !