Sunday, July 10, 2011

1st Giveaway Sifu & Ila



Meh sini pakat baca Meh.. harine blog Sifu & Ila bermurah hati nak adakan GIVEAWAY kepada korang semua neh…kami harap korang boley join giveaway yang kami adakan ini…



(click gambar ne untuk banner)

Syarat-syarat penyertaan :


1) Mesti menjadi Follower Blog Sifu & Ila

2) Buat tajuk entry sal 1st Giveaway Sifu+Ila & letak banner di atas tu sekali…

3) Tulis 2 perkara tentang Blog Sifu & Ila (segala ayat baik, buruk, sengal , rekaan or pe2 lah, kami terima dengan dada terbuka tapi tak luas)

Contoh :

(I ) Sifu perasan penulisannya berfalsafah, hakikatnya macam tong samfah..
(ii) Ila perasan dirinya comel , hakikatnya dia seorang gadis berhias..

4) Tag 3 rakan anda dan mereka tau di tag

5) Tinggalkan link antara blog Sifu atau blog Ila…(kalau rajin.boleh tinggalkan link kedua-dua blog kami, tiada paksaan)

Pemenang akan dipilih melalui proses undian dari kami berdua…
Siapa yang paling sengal, dia lah pemenang..2 pememang bertuah akan dipilih
Jika ramai yang join,kami tidak teragak-agak menambah bilangan pemenang yang bertuah…;-)

Tarikh Tutup :

15 Julai 2011

Hadiahnya ialah :

Di taja oleh Syarikat Kristal Asfour dari Egypt iaitu loket Kristal Original dan Topup RM30 (tertakluk pada line fon yg korang guna)








http://iladelarossa.blogspot.com/2011/07/1st-giveaway-sifu-ila.html




.

1 comment:

HonEyBuNNy said...

salam..

thanks ya promosi giveaway neh...;-)