Monday, July 25, 2011

BEN ASHAARI TANYA BERANI KE KRITIK BLOG AKU ?


Ni first time saya join segmen.. 
Apatah lagi segmen Ben Ashaari ni..
Maklumlah blog saya masih baru..
Blog Gift4Blogger ni saya wujudkan bagi berkongsi maklumat mengenai giveaway atau contest dari blogger buat blogger.. Iklankan percuma disini dan semoga blog ni menjadi medan untuk semua giveaway dan contest..


Silalah kritik blog ni, semoga blog ini akan lebih bermutu dengan adanya kritikan dari kalian..
Terima kasih..



.

7 comments:

the fik's said...

blog ni okay..just simple sgt..serabut la sket..

baru la berat..! hahaha..;p

yg penting fik suke blog ni dan akan selalu singggah..

fik dah follow..nnti follow fik selalu okay! :)

http://garage-fik.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

MiSs ChUbBy ChEeK said...

tak ada benda la nak kritik..ok jer kat mata nie...nice blog...

http://misschubbycheek.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

miss epa said...

smua okay.tp nape dateline tu pnjng sgt?hee :)

bley kritik sy juga :

http://missepafazwin.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

.: Mr Aril :. said...

blog ni cantik la..mmg ssuai nk wat apa2 giveaway or else..terbaik!..gudluck k;)

http://softwarefordummies.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Mrs. Farhan said...

Wowww, banyak nya contest. SUka2. Nanti free boleh join. hehehe.

Kaler kuning kat background tu terang la. Pudarkan lagi warnanya k. =D

Kritikan dari seorang pengguna berukben edisi siput sedut. Harap maaf andai terkasar bahasa. =D

http://sayasibudakopto.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Nabila Huda said...

nanti buat ga or contest ajak ai sama tau..hihi

kaler kuning mak nokss.. slowkan sikit warna boleh tak? serius silau..

jom singgah blog ai

http://lalabiela.blogspot.com/2011/07/ba-tanya-berani-ke-kritik-blog-aku.html

petuapakar said...

Blog yang menarik, Pakar loike. Masih ade ruang untuk ditingkatkan. Gudluck yer....klik sini untuk follow saya kembali