Friday, July 22, 2011

IDA : BLACK AND WHITE CONTEST

Asalamualaikum!!


Dengan lafaz Bismillahirrahmanirrahim dan dengan penuh rasa malu setebal buku kamus Oxford aku beranikan diri membuat satu simple contest untuk sahabat-sahabat Blogger sekalian..

Simple contest ni saja-saja je wat untuk bagi peluang aku berbagi rezeki ngan korang.. Berminat nak join? Simple sahaja.

 

First, buat entry bertajuk, IDA : BLACK AND WHITE CONTEST

Second, letak header comel aku kat atas tu dan link kan ke entry ni.

Third, letak gambar Black and white korang dalam entry tu yang korang rase paling CUN la kan.. nak edit ke ape.. suka-suka korang.. lagi kreatif lagi aku suka..
                     Fourth, letak link entry you alls kat ruangan komen kat sini.
                      


Thats it. Senang jer kan?


Nak follow blog aku ke tak, terpulang. Kalau nak tag rakan blogger lain, aku sangat hargai dan terima kasih diucapkan.


Tarikh tutup : 12 Ogos  2011, hari Jumaat 11.59pm. (sempena besday incik MJ). Nanti aku listkan link peserta dan nanti kita leh wat blogwalking dan sama-sama tengok gambar mereka.. besh tak??.


Hadiah: ada tiga jenis hadiah aku nak bagi.. pemilihan pemenang aku buat secara cabut undi ye.. no random-random.. takut yang first-first tu tak dapat.. hurrmmm.. kalau ada rezeki lebih hadiah akan ditambah ye..

 
kata hati: bulan ni bulan terindah dalam hidup aku so? aku berbesar hati nak berbagi kebahagiaan aku ngan korang... hehehehehe.. toink!


   








http://idafirdausi79.blogspot.com/2011/07/my-first-simple-ga.html






.

1 comment:

cik Ida said...

hai dear... thanks sangat-sangat taw :)