Thursday, July 7, 2011

JOM JOIN GIVEAWAY GADIS DESA



Credit untuk Amirul sebab tolong buatkan banner GA yang cute ni.

Alhamdulillah. Akhirnya aku dapat hilang kan nervous untuk memulakan GA pertama aku. 1st time kan tu yang serabut ayam sikit. Atas sebab-sebab tertentu aku tak jadi nak mula kan GA pada 1 Julai, lagi pun 1 Julai ni aku akan kurang online. Kalau nak tahu hadiah untuk GA apa klik SINI.

Syarat-syarat penyertaan :
  1. Buat entri khas bertajuk : "Jom Join Giveaway Gadis Desa"
  2. Nak follow or tak terpulang, tapi pastikan anda sentiasa update dengan sebarang perubahan GA nanti kalau-kalau ada penambahan penaja hadiah.
  3. Letak banner GA ni dalam entri dan linkkan ke entri ni.
  4. Sila LIKE page penaja hadiah *wajib iaitu : 
    1. Kraf Cinta
    2. Sweet Home Boutique
  5. Tag 2 orang rakan anda untuk join GA ni, pastikan mereka tahu.
  6. Dah siap tinggalkan URL entri anda kat ruangan komen ni.

Tarikh TUTUP GA ni ialah pada 31 Julai 2011 jam 11.59PM. Pemenang akan dipilih menggunakan number generator. Terima Kasih pada yang join dan GUD LUCK. (^^")
 
 
 
 
 
 
 
 
http://bicarasigadisdesa.blogspot.com/2011/06/jom-join-giveaway-gadis-desa-sticky.html
 
 
 
 
 
.

1 comment:

NURUL AINI NORAZMAN said...

Terima kasih tlong promote GA aini,.=))