Friday, August 5, 2011

#1 Contest | Baju Melayu & Baju Kurung


Contest Baju Melayu & Baju Kurung | a n e f f m a r h f i z

Ramadhan Kareem ^^,
ini first contest yang dianjurkan oleh Kucings' Blog iaitu AM sebagai organizer . HAHA .


PANDUAN :

1 - Post entry bertajuk 
Saya Segak Berbaju Melayu (lelaki)
Saya Anggun Berbaju Kurung (perempuan)

2 - Letak banner hot atas tu dan link ke contest ini .

3 - Follow blog ini 

4 - Follow FB Page blog ini (optional)

5 - Cerita sedikit mengenai gambar itu

6 - Gambar anda seorang , atau maksima dua orang 

7 - Siap entri , hantar permalink (URL) ke ruangan komen .

8 - Special thanks kepada mereka yang menaja hadiah :
- Pucukandubi's Blog | Pucukandubi FB Page
- Helios' Blog | Helios' Blog FB Page
- anda nk sponsor ? :p



HADIAH :

Winner - Topup bernilai RM30 + Cash RM30 + Blog Review

Runner Up - Topup benilai RM10 + Cash RM20 + Blog Review

2nd & 3rd Runner Up - Topup bernilai RM10

*hadiah akan ditambah jika ada yang sudi sponsor*


p/s - free hair ke , tak pakai songkok ke , baju melayu dengan jeans ke , baju kurung dengan kasut sukan ke , TAK KISAH asalkan PAKAI BAJU MELAYU atau BAJU KURUNG .
 
 
 
 
 
 
 
 
.

3 comments:

aneff.marhfiz said...

Salam ^^,
Terima Kasih sebab sudi memeriahkan Contest Baju Melayu & Baju Kurung by Aneff Marhfiz :)

jangan lupa untuk singgah selalu kat blog AM ya !

have a nice day and good luck !

ame elms ! said...

ame singgah nak wish good luck nie ! good luck . :)) ehh , meh tengok gambar ame yang segak berbaju melayu pule .

http://pucukandubi.blogspot.com/2011/08/saya-segak-berbaju-melayu.html

and Selamat Hari Raya too . -.-

Zul Fattah said...

gud luck...

aku pun join la..
haha..

http://zulfattah.blogspot.com/2011/08/contest-saya-segak-berbaju-melayu.html