Friday, August 5, 2011

lucky draw by nabila

Salam (^_^)
Seperti mana yang telah nabila beritahu sebelum ni.Nabila akan buat lagi contest kan ?
Dan hari ni , adalah hari yang nabila pilih untuk start "lucky draw" untuk semua follower nabila (^_^)

"lucky draw by nabila"
***terpaksa tukar banner sbb ..............


syarat untuk menyertai sangat mudah
1.follow my blog blog 1 and blog 2
2.buat satu entry pasal "bende" ni
3.tag 2 atau 3 orang
4.letak banner ni dalam sidebar masing2
5.dah siap ? macam biasa..tinggal kan "LINK ENTRY" korang kat ruang komen


hadiah
2 orang akan dapat top up "RM 3"
2 orang akan mendapat hadiah special iaitu satu "brooch kait" setiap seorang (gmbr nt nabila upload)
***ada 4 orang yg bertuah

tarikh tutup 09/09/2011

insyaallah, kalau sambutan menggalakkan nabila akan tambah hadiah





bulan ramadhan menjelma lagi ,
mari lah join lucky draw ini ,
mana tahu anda yang nabila cari ,
tak pasal2 dapat hadiah kat blog ni.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
.

1 comment:

nurul nabila bt medan said...

thanx join
tarikh LD telah dipercepatkan..
sila semak nama di list peserta kat blog nabila sebelum 9malam ini..
esok senarai pemenang akan diumumkan..

tqvm~