Saturday, September 17, 2011

Contest I'm Proud To Be A Muslimah

Assalamualaikum, alhmdulillah huh harini saya bernafas lagi..
yelah, mesti lah bersyukur Allah bagi kite hidup lagi.. hehe

anyway saya nak lancarkan contest terbesar yang pernah saya buat. kali ni contest ni besar sebab ramai sponser hadiah dari butik butik hebat.. 

contest ni bertujuan untuk wanita / gadis faham tittle muslimah itu.. bukan hanya pada pakaian, berkawan, muslimah ni besar link dia.. tak caye tanyalah ustazah ~ ewah ewah dah macam ustazah la pulak.. ups, sy bukan ustazah..heeee

ermmm..agak2 ada tak orang nak join eh..... moga moga saja

 -14 September - 14 Oktober 2011-

"Contest I'm Proud To Be A Muslimah"

::banner::


update 16 sept


ehhh, jangan lupa tinggalkn link awak kat entry ni..

contoh gambar kartun, boleh search kat google je


Pemenang akan di pilih melalui:
.................................................................................................
Gambar kartun @ doodle = 40%
Penerangan ciri ciri seorang muslimah = 60%
...................................................................................................


klik sini dulu untuk follow @ like sponser.. hehe ;)

klik SINI JUGA k if sudi lah.. tak paksa ;)


*******************************************

Hadiah yang bakal korang dapat mengikut pemarkahan:


UPDATE 15 SEPT


p/s: hadiah akan sntiasa di update, tq ;)

Pertama:
x1 Long Sleeve lycra maxi dress - Anaf Marketing
x1 tudung - Naura Fashion
x1 t shirt muslimah - Iman Abdul Gallery
x1 gypsy crumple shawlAidaRabbaniyin
x1 purse - Jom Chantek Chantek
x1 inner neck - Zara Hijjab

Kedua:
x1 baju kurung moden - Elhyatt Bizz Collection
1 tudung & x1 assesories - Happy Qlasik
x1 purse - Fariza Faisal Boutique
x1 tudung - Ainz Eshop


ketiga:
x1 tudung - Ainz Eshop
x1 inner neck - Zara Hijjab
x1 dress - Jom Chantek Chantek
x1 tudung syria yuna - Eila Cuteness Shoppe

keempat:
x1 gypsy crumple shawl - AidaRabbaniyin
x1 Dress untuk girl - Little Darlings Closet
x1 tudung - Ainz Eshop
x1 dress - Jom Chantek Chantek


kelima:
x1 satin shawl & x1 brooch - Nia Collections
x1 tudung - Ainz Eshop

keenam:
x1 gypsy crumple shawl - AidaRabbaniyin
 x1 Dress untuk girl - Little Darlings Closet

ketujuh:
x1 shawl plain - Ainoura Collections
x1 purse - Jom Chantek Chantek
x1 shawl - Zara Hijjab

kelapan:
x1 tudung - Ainz Eshop
x1 shawl - Zara Hijjab
x1 brooch - Tri Fa

kesembilan:
x1 shawl plain - Ainoura Collections
x1 purse replika coach -  Anything Shop
x1 brooch - Tri Fa

kesepuluh:
x1 satin shawl - Anything Shop
x1 coklat cadbury - Afiq




tambahan untuk sape? belum tahu lagi.. join lah ;)
x1 coklat @ 35 cavity - Coklat Manis2u


3 blogger bertuah, by random.org
x1 doodle boy@ girl - Nur Arifuddin











http://fiqracake.blogspot.com/2011/09/contest-im-proud-to-be-muslimah.html




.

1 comment:

asiah_najihah said...

wah..macam best je hadiah2 nye..