Thursday, September 8, 2011

Contest:Saya Nak Template Baru

Yeay..contest datang lagi.Kali ni contest Fiza simple je tapi hadiah sangat berbaloi tak dapat kat manemane kecuali di sini.Contest ni terbuka untuk semua follower Azhafizah.com sebagai menghargai jasa baek korang yang banyak support Fiza dalam dunia blogging ni..mungkin contest ni akan diadakan setiap bulan atau 2 bulan sekali atau bergantung pada masa Fiza.Untuk yang berminat nak join,jom bace syarat-syarat contest

1.Buat satu entry pasal contest ni dan letakkan banner contest pada entry [link kan pada entry asal contest]
[tajuk entry: "Contest : Saya Nak Template Baru" ]

2.Lengkapkan slogan di bawah ni

Saya nak template baru kerana...[tidak melebihi 50 patah perkataan]

3.Tinggalkan URL entry  korang di comment box entry ni

Fiza akan pilih sorang je pemenang berdasarkan slogan yang menarik sebab tu Fiza akan adakan contest ni lagi untuk memberi peluang kepada mereka yang berminat.
Hadiahnya mestilah berkaitan dengan tajuk entry ni..

Hadiah:
Make Over Full Template by Azhafizah.com

Tarikh tamat contest: 
15September 2011

ok,mudah je kan?lets join~save your money,save your energy and  its worthy..exclusive design from me
 
 
 
 
 
 
.

1 comment:

Azhafizah[フィザ] said...

Terima Kasih kerana sudi mempromote contest"saya nak template baru".jasa anda dikenang..thanks again ye~