Friday, September 9, 2011

GA : Saya nak Cream Caramel Puding dari Ourkizuna

Assalamualaikum

Selepas pertama kali buat GA lebih kurang setengah tahun yang lalu, aku dapat ramai kawan. Bila ada ramai kawan meriah la sikit mood nak buat entry sebab kita tau ada orang nak datang tengok. kan..kan.. Hehe..

So, kali ni aku terfikir nak buat GA sekali lagi. Kali ni temanya puding karamel aku. Harap ada yang sudi nak join.


Ni banner huduh aku buat sendiri ya
Cara-cara nak join
(1) Buat satu entry dan tulis sebab kenapa aku patut bagi korang puding caramel yang sedap ni dan letak banner huduh yang aku buat sendiri tu
(2) Tulis komen kat entry ni dan letak link entry yang korang buat
(3) Kalau boleh follow blog ni dan letak kat bloglist korang supaya mudah tengok update pasal GA - tanak pun takpe. takde paksaan ya.

Hadiahnya adalah sepeket cream caramel puding yang instant punya. Caramelnya tak payah buat dah. Include sesiap. Boleh buat dengan microwave jugak. Orang lelaki pun boleh buat. 10 minit dah siap. Rasanya pun sedap.

Pemenang dipilih berdasarkan sebab yang paling kreatif sekali.

Semua yang join akan dapat promosi percuma dalam Ourkizuna.
*5 blog setiap sesi promosi
** Kalau penyertaan ramai akan ambik masa sikit

Tarikh Tutup dan jumlah pemenang yang akan terpilih aku belum tetapkan lagi. Nanti aku update.

Oleh kerana dalam GA yang lepas ada insiden hadiah tak sampai sampai. Kali ni aku akan pos guna pos berdaftar.






http://ourkizuna.blogspot.com/2011/09/ga-saya-nak-cream-caramel-puding-dari.html




.

1 comment:

Rai said...

salam kenalan,
thanks iklankan GA kat sini..