Monday, September 26, 2011

Entry Melekat.

Assalamualaikum (:
Salam sejahtera, salam 1Malaysia, salam 1Blogger, salam cium tangan, salam cium pipi dan salam apa jua jenis salam lagi dalam dunia ini. MUEHEHE.





Okey, ain rasa kebanyakan ahli group Budak-2 Bloggers dah tau pasal contest ni. Ain tak nak membebel panjang, so here it goes ;

Syarat-syarat ;
  • Mesti mempunyai blog .
  • Like page 'IchiLiBiDich' .
  • Terbuka kepada ahli-ahli BBB sahaja .
  • Follow Nana | Ain | Azzah | Atirah | Hanan ( tidak wajib ) .
  • Berunsurkan kumpulan BBB @ Budak Budak Bloggers .
  • Copy banner diatas dan buat post tentang kontes ini dan design yang telah disiapkan. Tinggalkan link anda diruangan comment .
  • Pastikan link yang diberikan betul atau penyertaan anda akan terbatal .
  • Penyertaan terbahagi kepada dua kategori : #1 T-shirt untuk perempuan #2 T-shirt untuk lelaki .
  • Setiap peserta boleh mengambil satu kategori sahaja .
  • Bagi kategori t-shirt perempuan sila postkan link anda kepada Ain dan Azzah.
  • Bagi kategori t-shirt lelaki sila postkan link anda kepada Nana dan Atirah .
  • Hanya ada dua orang pemenang sahaja . 
How To Win ;
Thats the ruler rulesss. Tak susah kan ? HIHI. Okey, ni nak bagitau, as you can see, kat blog ain ni tak boleh nak comment kan ? So, to make it easier, korang send message kat fb ain, >HERE< or korang boleh tinggal kat shoutmix je link post tu ye sayangs. Sementara contest ni dijalankan, ain akan approve semua friend requests. Insya-Allah.


Okey then, dah nama pun contest kan, mesti ler ade hadiah-2 nyeee kan ? Don't worry, hadiah dia adaaa. Mana boleh takde. Check it out ;

 Hadiah ;
Tarikh tutup kontes dilanjutkan sehingga : 23 Sept - 22 Oct 2011

Lagi satu nak bagitau, Ain akan bagi sama ada shawl ataupun pashmina. But, I think it is more to pashmina laa. 
So, kalau korang semua suka, rasa nak join, tak payah tunggu-2 lagi. JOIN JEE. MUEHEHE. Serious tak sabar nak tengok korang semua punya design ! Goodluck (:





http://ceriteragadissilly.blogspot.com/2011/09/entry-melekat.html



.

1 comment:

cik ainFatihah said...

thanks sebab tolong promote kan contest ni ye (: