Friday, June 3, 2011

chaiyok cik en :- pencarian cik en dan rain

Photobucket


perhatian : 1/06/2011-tambahan maklumat di bawah *** 
hye semua follower cik en...cik en tgk ramai yang berlumba untuk uat contest
kan...cik en nk uat gak la...boleh kan...huhuh...tp cik en nk uat contest lain dri yang lain..huhu..asyk kita tgk orang uat contest blog la..pic percutian la n bla bla bla la...so cik en nk uat contest yg akan jd contest soooo sweet...untuk pengetahuan follower cik en dan de gak follower cik en dh tahu, cik en seorang pembantu veterinar..so disebabkan cik en berjawatan seperti ini, cik en dpt idea untuk uat contest yang berkaitan dengan haiwan kesayangan..so muncullah contest ni "PENCARIAN CIK EN DAN RAIN"..spe cik rain ni...heheh...kena rujuk entry yg  ni
cik en curang ngn en botak????tp dengan sape?
so dh kenal kan spe rain ni..
nk join???
jom..kena ikut undang2 ini contest k

  1. follow blog cik ni dan like pages pesbuk cik en ni atau lagi senang klik like kt bawah ni
  2. buat entry bertajuk "PENCARIAN CIK EN DAN RAIN"
  3. letakkan banner kat atas (CTRL+C)
  4. selitkan pic korang dengan haiwan kesayangan (pussy)korang - dibenarkan max 3 pic dan minimun of course la 1 pic..korang jugak boleh letak pic lebih dari 1 jenis haiwan..max 3 jenis haiwan.-PIC TIDAK DIPAKU(TIADA PERKATAAN DIATAS PIC DAN XDE EDIT EKSTREM)tambahan:-x kisah haiwan apa2 pun...cicak geiko pun boleh, anjing pun boleh...asal haiwan yg kita sayang k...
  5. letakkan biodata pussy korang 2...cth:nama,umur,baka,asal usul n sweet memory atau tabiat pelik pussy korang 2
  6. Rawatan yang pernah diberikan.Cth:vaksin,dressing,injection
  7. tagged pada 1 follower korang atau nk lebih max 3 orang
  8. tinggalkan link kat entry ni sje
so pasal hadiah plak kita story2..
hadiahnya xla semewah mana...juz tuk kegunaan korang...xla mahal n x la murah..kira sedang2...yela...sbb cik en berhasrat nk kumpulkan tuan/puan/cik/adil2/abang2/kakak2 yang mempunyai pussy kesayangan masing2...disamping mengenali kawan2 baru dlm dunia blogger ini..hadiahnya akan cik en terangkan bila sampai penyertaan ke 10..walaupun sorang yg masuk cik en akan teruskan contest ni k..
tarikh2 penting
12 jun 2011- closed
15 jun 2011 - penyenaraian penyertaan
22 jun 2011 - penyenaraian top 10 
24 jun 2011 - keputusan tempat ke 4 hingga 10 dan penyenaraian top 3 di pages pesbuk cik en
24 jun-30 jun 2011-tempoh untuk mengumpulkan "like" terbanyak di pages pesbuk cik en
31- keputusan pertandingan
so pe2 pertanyaan boleh ditanyakan terus di page pesbuk cik en atau di entry  ni k..

*** Berita baik untuk yang tiada blog,tp ada pesbuk...boleh upload pic di pages pesbuk cik en..dan Add a description dengan syarat2 yang diatas






http://nurfuzie.blogspot.com/2011/05/chaiyok-cik-en-pencarian-cik-en-dan.html



.

1 comment:

eintan nurfuzie said...

wow..diiklankan...tq...