Wednesday, July 6, 2011

Saya bertudung dan saya sangat Pretty.

Assalamualaikum w.b.t

Dengan lafaz Bismillahirahnirrahim, saya dengan sukacitanya melancarkan Giveaway untuk semua gadis bertudung yang comel-comel belaka. Tanpa membuang masa kita baca syarat-syarat penyertaan di bawah:


1. Mestilah warganegara Malaysia yang beralamat di Malaysia.
2. Mesti mempunyai blog dan akaun facebook.
3. Mesti menjadi follower blog CikDya.
4. Mesti LIKE CikDya[dot]com fan page di facebook.
5. Mesti klik SINI dan SINI.
6.Buat satu entry di blog dengan tajuk : Saya bertudung dan saya sangat Pretty.
7. Letak satu gambar korang yang bertudung.Tudung syria ke, shawl ke, tudung bawal ke, tudung express ke,tudung saji ke...yang penting cover rambut korang kay!hehe.
8. Mesti letak link htt://www.cikdya.com/ di bloglist korang.
9. Tag seorang kawan.Make sure she knows.
10. Kemudian tinggalkan link korang di sini.

Cara penentuan pemenang:
-Pemenang akan ditentukan melalui bilangan komen paling banyak. Ini bermakna  korang perlu meminta kawan-kawan komen entry korang banyak-banyak ya.Tak aci komen gambar sendiri banyak2..hehe.Mesti orang lain yang komen.

 Hadiah
7 Pemenang utama akan menerima shawl ribbon setiap seorang. (No 1-7)
10 hadiah saguhati berupa 2 helai shawl setiap seorang. (No 8-17)

Giveaway ini akan bermula 3 JULAI - 31 JULAI 2011

kalau ada yang pertikai cara saya ni,saya minta maaf. Saya cuma rasa ini adalah satu cara untuk kita rajin blogwalking dan meminta orang komen di blog kita. Hehe.Ini untuk suka-suka saja ya.Jangan ambik terlalu serius. Just chill kay!!










http://www.cikdya.com/2011/07/cikdya-nak-bagi-shawl-free.html









.

6 comments:

eITA said...

jom join GA!

http://my-khalish.blogspot.com/2011/07/ga-like-gambar-khalish-dapat-hadiah.html

Cik Dya said...

tq for joining the contest. Nice to know u.And saya dah follow jugak. Good Luck ya.

Cik Dya said...

ooh tq iklankan GA saya..hehe..i thought u are one of the contestant.hehe.sorry sorry

Cik Purple Pinkypuff said...

CP dtg tolong komen sini! :) cantek + comel gituuu~~;] gud luck!:) tolong komen saya jugak yer..:) klik >>KLIK dan KOMEN entri INI..:)
thanks!:)

Nana said...

Sy tlg vote awk
Good luck
Jom vote saya plak
Hadiah keseluruhan bernilai RM100 menanti pengundi bertuah


http://ibudamia.blogspot.com/2011/07/july-giveaway-vote-win.html

Nana said...

Sy tlg vote awk
Good luck
Jom vote saya plak
Hadiah keseluruhan bernilai RM100 menanti pengundi bertuah


http://ibudamia.blogspot.com/2011/07/july-giveaway-vote-win.html