Sunday, August 14, 2011

BEN ASHAARI TANYA BLOG SAYA BEST TAK ?


Saya nak join segmen ben ashaari...
Nak blogwalking di hujung minggu, mencari kenalan baru...


Selamat berkenalan semua, dan nak tanya, blog saya best tak??



.

14 comments:

cx's said...

cx dtg sini drp segmen yg same.. blog awk best sbb pmilihan kaler hijau n kuning.. sgt chantek :) Ben Ashaari tanya blog saya best tak?

Izzul Amir said...

takde hadiah utk saye /
hihihi

Azzah said...

salam..selamat berkenalan..comelnya belog..http://sayurlemak.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Nurhasliza Jeffry said...

Hellopp! Datang ngintai-ngintai belog beshh ni. :D

http://belognurhasliza.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

osHin said...

singgah ke blog best :)

☀ Izzaty Hedry☀ said...

singgah dri segmen abg ben ..=)

http://cekedismanis.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

ninie_azriena said...

datang singgah dari segmen abg ben..
salam persahabatan dan selamat berpuasa dari ninie untuk empunya blog..

blog best..eppy blogging ya (n_n)

http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Mr.Baiz said...

hye..selamat berkenalan..
blog awak best..nice..

http://mrbaiz.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

terjah dari segmen Ben

TeAqArH said...

salam..singgah dr segmen BA.....cari info n cari kenalan..^_^

http://naklempang.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Asyikin said...

salam singgah dan follow awak ^_^

http://rushnurul.blogspot.com/2011/08/blog-saya-best-tak.html

Fad said...

Best...hehe..hai!!!cikgu fad dtg..thanks dtg blog cikgu...have a nice day..cikgu follow sini..jom kenal2...

Run Away said...

Salam kenal...Dari Segmen..BA..;d...salam ramadhan/aidilfitri...;d

Nur Eyda said...

Jalan-jalan dari segmen Abg Ben tanya blog saya best tak...

Salam perkenalan dan salam ramadhan...

Jemput dtg sini....

http://simatapanda.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

nur amalina athman said...

blogger kedah ni datang ke blog hijau kuning..hehe..

blog ni dah best, kalu boleh, buat dalam bentuk scroll dekat bahagian macam blog archive dan sebagainya..

eh, jemput join my first ga, http://shqpewsqiq.blogspot.com/2011/08/first-giveaway-by-amalina-athman.html