Saturday, August 13, 2011

Segmen | Teka Maksud tersirat

salam setia ;

kali ini, fya menjalankan satu segmen bersama adik http://amanithecraziest.blogspot.com/.

- ini BANNER segmen -

- ini GAMBAR untuk diteka -

dalam gambar ni, apa yang korang faham ehh ?
contoh jawapan : ngah bako bbq. kite bakoooo je !

pemenang akan dipilih berdasarkan jawapan paling best. BUKAN jawapan tepat yang kami cari !
korang takkan tak rasa tercabar kot ? cabaran ni !

syarat penyertaan :
1. mesti ada blog sebab kena buat entry.
2. follow blog fya and blog amani ( kalau nak )
3. buat entry bertajuk : Segmen | Teka Maksud Tersirat
4. dalam entry tu, wajib copy banner, link ke blog ni and berikan jawapan 
( copy and letak gambar adalah optional )
5. tag seorang dua blogger yang aktif. dan pastikan mereka tahu ( amanah )
6. submit link di blog fya ni ehh. supaya kami tak pening :)

* cara penyampaian, mengikut kreativiti *
*tiada had limit patah perkataan. sepatah dua pun takpe *

SIMPLE !

saguhati tetap kami sediakan. biarpun ini hanya sekadar segmen picisan :P


tempat pertama
kad dari luar negara ( pilih sendiri ) + topup + review blog 3 kali + feed blog selama 5 hari

tempat kedua
kad dari luar negara ( pilih sendiri ) +  review blog sekali + feed blog selama 3 hari

tempat ketiga
kad dari luar negara ( pilih sendiri ) + review blog sekali

saguhati ( 5 pemenang )
review blog sekali + feed blog sehari

* hadiah akan ditambah jika ramai yang join.

maka, tunggu apa lagi ? rajin rajinkan jari jemari anda untuk join sementara masa masih ada !!
 
 
 
 
 
 
.

1 comment:

FYA PELANG! said...

mekasih awak ! masuk kat dateline skali taw. sorry. byk songeh :P