Wednesday, August 17, 2011

Giveaway Duit Raya Dari Jepun :)

Salam.
Julung2 kalinya saya nak buat giveaway..Tengok sana sini buat giveaway..apa salahnya join memeriahkan giveaway ni kan.heeeee..dupdapdupdap jugak nak post entri ni..takut takde sambutan.heeee
Giveaway kali ni adalah sempena Hari Raya Aidilfitri yang bakal menjelang..Sebagai penghargaan kepada pembaca blog ni, rasa nak bagi duit raya pulak..tapi duit raya jepun la ye..duit mesia takde pulak..heee..dan duit raya adalah di sponsor oleh my hubby :)
Syarat2 untuk menyertai giveaway ini adalah seperti di bawah:
1) Follower blog frommetoyou ni.
2) Buat satu entri dengan tajuk Giveaway Duit Raya Dari Jepun :)
3) Copy banner di bawah dan link kan ke entri giveaway ini.
-double click untuk copy banner-
4) Tinggalkan link entri anda beserta email anda di ruang comment entri ini.
Tu je..simple dan mudah je kan..
**Hadiah, cara pemenang di pilih dan tarikh umum pemenang boleh tengok di SINI**
Tutup: 16 september 2011 (11.59mlm)
Raya kan sebulan..so, insy duit raya tu akan sampai ke tangan pemenang sebelum tarikh raya ke sebulan tu berakhir kalau takde halangan apa2^^
So jom ajak ramai2 join ye..thanks kepada yang sudi join :)
Senarai peserta akan di update dari semasa ke semasa~
p/s: dekat ruang komen entri ni, tinggalkan link penyertaan je eh..sebab nak memudahkan tengok berapa orang yang join..walau berapa orang pun yang join, giveaway ni still akan berjalan gak^^
Tqvm~
 
 
 
 
http://frommetoyou85.blogspot.com/2011/08/giveaway-duit-raya-dari-jepun.html
 
 
.