Friday, May 20, 2011

Cabutan Bertuah PinkUmmi "Like & Menang"

Photobucket
 
Salam...
Hari nih PU nak buat satu cabutan bertuah sempena anak PU, Aina menyertai BABYKU "LIKE" CONTEST..

Syarat-syarat :
yang ada BLOG & FB
1) WAJIB follow blog PinkUmmi In De Blog & blog Da Story of PinkUmmi
2) Buat entri ringkas tentang cabutan bertuah ini dan tajuk entri {Cabutan Bertuah PinkUmmi "Like & Menang"}
3) Tempek banner kat entri dan sidebar. jgn lupe backlink sekali ok.
4) klik SINI dan add PU as a friend
4) klik SINI dan "LIKE"
5) klik AINA dan "LIKE"
6) dah siap jgn lupe tulis "Saya dah Like" & tinggalkan id, referral korg dan link url kat komen box
7) tag kawan2...tak kisah la berapa ramai korg nak tag

yang ada FB SHJ
1) klik SINI dan add PU as a friend
2) klik SINI dan "LIKE"
3) klik AINA dan "LIKE"
4) tinggalkan komen kat pic anak PU dan maklumkan siapa referral anda
5) kecoh2kan kat rakan2 dan sedara mara untuk "LIKE" Aina

Tarikh Tutup : 11 Jun 2011
 
Hadiah2 bagi pemenang akan PU update kemudian...Apa yang pasti ada KEJUTAN untuk semua yang join cabutan bertuah ni.
Gud Luck :) 








.

1 comment:

PinkUmmi said...

thank yer iklankan cabutan bertuah PU...
i loikeeee :)