Friday, May 20, 2011

"Contest : Aku Yang Lapar!!"

syarat-syaratnya :

1. Follow atau tidak bukan pemarkahan, cuma kang terlepas pulak segala update.. Jadi follow je blog Ayesha Ramlee.

2. Buat entry "Contest : Aku Yang Lapar!!" dan masukkan sekali banner bawah ni kat entry. Cuma kalau nak letakkan sidebar, ayesha tak kisah.. (juga bukan pemarkahan)




3. Sertakan sekeping gambar awak dengan makanan dan nyatakan kat mana korang makan, mana tahu boleh 'jalan2 cari makan..'

4.   Tarikh tutup 15 Jun 2011 bersamaan dengan hari Rabu jam 11:59pm.

5.   Tag 3orang blogger dan pastikan mereka tahu.

6.   Tinggalkan URL entry contest ni kat comment.

Done...

Contoh gambar:-







.

2 comments:

The Games Bingo said...

mana gambar nya, itu contohkan... :) ke tlg promote je nie... hehee

A y e s h a Ramlee said...

alamak, mana gambonya... :)