Wednesday, June 8, 2011

Contest : Korang sambung sendiri!

target 20 orang..
PEMENANG TETAP AKAN DIKIRA WALAUPUN PESERTA KURANG DRP 20 ORANG!

1- buat tajuk Contest : Korang Sambung sendiri! n letak picture atas ni dalam post korang n link kesini(means bila org tekan gambar tu akan kuar blog saya)..
2- follow me n i follow u back...
3- penyertaan sehingga 30-06-2011..
4- masuk adalah percuma... hahaha...INGAT.. tinggalkan link korang kat komen beserta ayat ni.. " Arini aku ajak lovefafa ke supermarket... tiba-tiba....................."
(kat entry tak yah letak.. kat ruangan komen ni sahaja)
5-korang sambung ayat diatas... tak lebih 100 patah perkataan sahaja... 
6- hadiah...  3 orang pemenang dipilih.. 
tempat pertama- topup RM30
Kedua-topup-RM10
Ketiga-topup-RM10
 
 
 
 
 
 
 
 
 
.

1 comment:

loves fafa said...

owh, thnks.. nak tnya, cmne nak wat banner? gambar dah ada n dah siap cume taktahu nak upload macane n sumenya..hehehe