Saturday, June 18, 2011

GA Birthday Dari Zie


#entry melekat#

Salam semua ha kali ni giliran saya pula nak anjurkan satu GA harap diterima semua…jom sama-sama join GA ini. GA ni bersempena Hari Ulang Tahun Kelahiran Saya sendiri hehee dah nak masuk ...........Tahun dah pada 16 Julai ni..


Jom tengok syarat-syaratnya….

  • Penyertaan terbuka kepada semua blogger yang berada di Malaysia atau di luar Negara (yang di luar Negara mestilah mempunyai alamat di Malaysia ya)
  • Mestilah wajib jadi Follower blog http://sayangkuzie.blogspot.com/ dan http://sayangkudinadania.blogspot.com/ Jangan lupa juga letakkan link kedua- dua blog ini ke bloglist anda.
  • Buat satu entry beserta banner tu dengan tajuk
  • GA Birthday Dari Zie” . Jangan Lupa linkkan balik ke entry ni yer.
  • Letakkan banner di side bar yang terus link dengan GA ini di blog anda.
  • Bagilah sedikit Ucapan Ringkas dari anda. untuk Burfday girl ni. ekekeke Tak ucap pun tak pa..
  • Tinggalkan link anda di ruang komen entry ini beserta id Follower yer.
  • Tarikh tutup penyertaan pada 16 Julai 2011.
  • Hadiahnya adalah ole-oleh dari Melaka dan Thailand ( atau apa saja bergantung pada perubahan hati dan fikiran)
  • Ha senang kan jom pakat-pakat join.
  • Pemenang akan dipilih melalui cabutan atau random org (ikut mood lah..)







http://sayangkuzie.blogspot.com/2011/06/ga-birthday-dari-zie.html



.

1 comment:

Zie said...

Tq join.. good luck ye..