Monday, June 27, 2011

GA Muslimah's Hour : Ole-ole dari oversea ^^

rasa macam nak buat GA pulak.

memandangkan ada sedikit hadiah dari korea + saya akan ke Bangkok Julai ni (yeh !!! jalan2 lagi..suka2)

saya rasa macam bermurah hati untuk bagi sedikit cenderahati dari Korea & Bangkok untuk pembaca-pembaca blog saya di luar sana.




ok ni beberapa perkara yang anda semua perlu buat :

  1.  Wajib ada blog,berwarganegara Malaysia dan mempunyai alamat di Malaysia.
  2. Buat entri tajuk "GA Muslimah's Hour : Ole-ole dari oversea ^^ "
  3. Letak header saya (gambar di atas post ini) dan linkkan entri tersebut ke sini.
  4. Bersama entry tersebut, sila sertakan sekali satu sahaja gambar anda bercuti. tak kisah la bercuti dalam atau luar negara dan ceritakan serba sedikit tentang gambar anda(percutian anda).
  5. Di akhir post tersebut(penutup), sila linkkan 2 link ini  -http://drmuslimah.blogspot.com/  dan http://muslimahhour.blogspot.com/ 
  6. Dah publish entri tu, post link kat comment bawah entri ini k.
  7. Pemenang akan dipilih berdasarkan kreativiti penceritaan anda dan gambar anda.
  8. Sila hantar link post anda selewat-lewatnya 12 malam , 5 Julai 2011. 
  9. Hadiah semestinya cenderahati dari Korea dan Bangkok. Buat masa ini, hadiah  yang akan diberikan pada pemenang diterhadkan kepada 3 orang. Jika penyertaan lebih daripada yang dijangka, hadiah kemungkinan ditambah. jadi ajak la ramai2 kawan anda join. tag tidak wajibkan tapi digalakkan.
  10. Tidak wajib follow blog ini tapi digalakkan untuk mengetahui lebih lanjut tentang info GA ini.  
  11. Pengumuman pemenang akan diberitahu sejurus saya pulang dari Bangkok. 
  12. GA ni akan terbatal dengan sendirinya jika pesertanya kurang dari  10 orang.
  13. Itu saja buat masa ni. kalau ada apa-apa perubahan saya akan postkan secepat yang mungkin.

that's all.

selamat join GA dan all d best ^^
















http://drmuslimah.blogspot.com/2011/06/ga-muslimahs-hour-ole-ole-dari-oversea.html










.

3 comments:

a.s.m.a said...

thanks promote ^^

Mr.Oren said...

jo...join...jo...jom~

she's me said...

http://communityhatefreak.blogspot.com/2011/07/ga-muslimahs-hour-ole-ole-dari-oversea.html