Monday, June 27, 2011

SIAPA BERTUAH DAPAT HADIAH BAJU HARI RAYA DARI Art Z'Zone

click picture untuk like page ART Z'ZONE


hello guys. happy monday. anda semua sihat tak di pagi isnin ni? hopefully semua nya sihat and happy ok. ehem..ehemm.. ketaq juga nak buat ENTRY kali ini. ape yang korang fikir tengok tajuk entry di atas? "SIAPA BERTUAH DAPAT BAJU RAYA DARI Art Z'Zone". ofcos la dapat hadiah atau ini adalah giveaway rite? yes u are. dengan rasa berbesar hati nya saya nak ajak rakan-rakan yang berblog, berfacebook untuk join giveaway yg Art Z'Zone buat ini. who is lucky can gets JUBAH, KAIN PASANG, and shawls yg diterbangkan jauh dari INDONESIA. (sebab products kami memang diimport dari sana). first batch yg join giveaway ini sudah tahu siape pemenang nya. next utk 2nd batch and 3rd batch.so, apa tunggu lagi rakan-rakan, jom meriahkan giveway ini. mana tahu anda mungkin pemenang yang bertuah yang kami cari. tapi, nak join kena lah ada syarat kan. mudah sahaja, 

1. like page Art Z'Zone . AND follow sangselembai.blogspot.com
2. buat simple entry pasal giveawy ni. letak banner SANGSELEMBAI.BLOGSPOT dan link kan pada page Art Z'Zone. 
3. tajuk entry haruslah "SIAPA BERTUAH DAPAT HADIAH BAJU HARI RAYA DARI Art Z'Zone" .
4. tinggal url entry korang di ruangan komen ini.
5. anda hendaklah tag entri ini kepada 3 orang rakan (lebih pun tak apa).

* itu je.hehehe... lets hurry guys. mungkin anda adalah yang bertuah. tarikh tutup GIVEWAY ini pada 20 july 2011. (atau akan dipanjangkan mengikut sambutan). hadiah akan saya upload nanti. gud luck kawan-kawan.
.

1 comment:

nurazlin mohamad said...

thnxs join contest kt blog alin. :)