Monday, June 27, 2011

giveaway duo by duniaku dan hatisamronkin!

assalamualaikum semua!selamat hari isnin semua!nampak tajuk diatas!sila jangan tampar diri sendiri sebab ini adalah kenyataan!finally aku umumkan tentang giveaway duo by hatisamronkin dan duniaku!let see syarat2 penyertaan!


syarat-syarat giveaway!
1- buat entry bertajuk giveaway duo by duniaku dan hatisamronkin
2- letak banner atas ni dan jangan lupa link kan ke entry contest ni!so senang orang lain nak tahu rite?ouh tak perlu di side bar kerna ku tahu itu semak!
3- tiada paksaan untuk follow kedua-dua blog dan juga kedua-dua fanpage penganjur.kalau mahu dipersilakan!
4- sila sebarkan giveaway ni dengan tag 2 orang kawan anda ye!
5- kalau semua yang kat atas dah selesai silalah hantar link entry korang tu dekat ruangan komen ok!
6- giveaway ini akan berakhir pada 31 JULY 2011 pada pukul 10 malam.(malaysia)

hadiah:
3 hadiah untuk lelaki dan 3 hadiah untuk pompuan!so ade 6 semuanya!

ape lagi sume!jom kita join ramai2!







http://hatisamronkin.com/2011/06/give-away-duo-by-duniaku-dan-hatisamronkin/





.

1 comment:

mAsHiMaRo said...

thanx sebab letak dekat sini!:)